Εμπρησμός στην εξοχική κατοικία του Κώστα Σημίτη

Η φωτιά κατέστρεψε μεγάλο τμήμα του σπιτιού, το οποίο τον Χειμώνα δεν κατοικείται ούτε φυλάσσεται

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα στους Αγίους Θεοδώρους, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες η εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Σε εμπρηστική ενέργεια με αυτοσχέδιο μηχανισμό αποδίδεται η φωτιά. Συγκεκριμένα, στη βεράντα του σπιτιού του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού (μπαταρία, υγρό και χρονοδιακόπτης).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς καθώς πρόκειται για εξοχικό και δεν κατοικείται το χειμώνα, ενώ

όταν λείπει ο πρώην πρωθυπουργός δεν υπάρχει φύλαξη.

Η φωτιά κατέστρεψε μεγάλο τμήμα του σπιτιού, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ασφάλειας, προκειμένου να ερευνήσουν το χώρο για την πιθανότητα εμπρησμού.

Ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου αναφέρει πως η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 02:34 μετά τα μεσάνυχτα.

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν και το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Αθήνα είχε μπει στο μάτι εμπρηστών, κάτι το οποίο ισχυροποιεί το σενάριο ότι άγνωστοι προκάλεσαν τη φωτιά, ωστόσο ακόμη επίσημα δεν υπάρχουν τέτοια ευρήματα.

The post Εμπρησμός στην εξοχική κατοικία του Κώστα Σημίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα