Η Χειλουδάκη ξαναχτυπά με σοκαριστικές αποκαλύψεις

01:22 13/12/2013 - Πηγή: TNSite

Στα προηγούμενα βιβλία της η Τζένη Χειλουδάκη εμφανιζόταν λαμπερή και πασπαλισμένη με μπόλικη χρυσόσκονη. Στην καινούργια εκδοτική προσπάθειά της όμως, που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, η πιο γνωστή τρανσέξουαλ της χώρας μας μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και «αυτομαστιγώνεται».

Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά βιβλίο της με τον τίτλο «Αίγλης και Κρίσης γωνία», που κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης και αναμφισβήτητα θα ταράξει τα νερά, καθώς η Τζένη ξέρει να «χτυπά» με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Εκδίδομαι λοιπόν για μία ακόμη φορά!

Στα πρώτα τρία βιβλία μου («Οι άγγελοι δεν έχουν φύλο», «Η μαύρη βίβλος», «jx the comic») την πήρατε την πρέζα της ματαιοδοξίας μου. Σε αυτό το βιβλίο, που έχει τον τίτλο των δύο δρόμων του σπιτιού όπου έμενα στην Κυψέλη, μην περιμένετε γκλαμουράτες φωτογραφίες, σκάνδαλα, κλειδαρότρυπες και εξώφυλλα περιοδικών.

Αντε, ίσως λίγο... ροζ, στην υπεροχή μαυρίλα που το αγκαλιάζει!» μας λέει η ίδια για το βιβλίο της, αυτούσια αποσπάσματα του οποίου παραχώρησε ο εκδοτικός οίκος και η Τζένη Χειλουδάκη στην «Εspresso».Κρυφή σχέση

Η γνωστή τρανσέξουαλ, η οποία απασχόλησε τα media αρχικά με τις εμφανίσεις της ως μοντέλο του Βασίλη Κωστέτσου -και όχι μόνο- και στη συνέχεια με τον έρωτά της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, καταγράφει στο βιβλίο άγνωστες στιγμές από τη ζωή της ως εκδιδόμενη σε οίκους ανοχής.

Ανάμεσα στους εραστές της συγκαταλέγεται και ένα υψηλά ιστάμενο μέλος του Πανεπιστημίου Πατρών, μια κρυφή σχέση της στην οποία είχαν αναφερθεί στο παρελθόν δημοσιεύματα και τώρα επιβεβαιώνεται και από την ίδια. Επίσης μιλάει με μεταμέλεια, αλλά και με μεγάλο σεβασμό για τον αγαπημένο της εισαγγελέα, ο οποίος ήταν «σταθμός» στη ζωή της.

Στις σελίδες του βιβλίου παρελαύνουν και όλοι οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που όταν ήταν στα χάι της, όπως υποστηρίζει η ίδια, έστρωναν χαλιά στα πόδια της για να την έχουν καλεσμένη στις εκπομπές τους.

Σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σητεία, παρέα με τη λατρεμένη μητέρα της και άλλα αγαπημένα συγγενικά της πρόσωπα. «Την Αθήνα πλέον δεν την μπορώ καθόλου. Απορώ πώς ζείτε, ειλικρινά το λέω» αναρωτήθηκε και μας δήλωσε ότι στην πρωτεύουσα θα τη δούμε πάλι μόνο στην παρουσίαση του βιβλίου της «Αίγλης και Κρίσης γωνία».

Θα πρέπει να πούμε ότι η γνωστή τρανσέξουαλ έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο βιβλίο της, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου και θα κάνει πολλούς από τον χώρο της showbiz να... τρέμουν, καθώς θα εκθέτει την προσωπική της άποψη προς το πρόσωπό τους. «Εχω γράψει τις πρώτες εκατό σελίδες και σε αυτό το βιβλίο θα μιλήσω έξω από τα δόντια για πολλά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο. Κάποιοι από αυτούς είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νότης Σφακιανάκης» μας ανέφερε η ίδια.

Αναμνήσεις από τα σπίτια όπου έμενε στην Αθήνα

Η Τζένη Χειλουδάκη καταγράφει όμως και τις αναμνήσεις της από τα σπίτια όπου έμενε στην Αθήνα. Ο φόβος, η μοναξιά, η έλλειψη χρημάτων, αλλά και η αλληλεγγύη των γειτόνων της είναι τα στοιχεία του ακόλουθου περιστατικού, το οποίο εξομολογείται.

«Είναι έξι το πρωί στην Κυψέλη στο σπίτι που νοικιάζω. Αίγλης και Κρίσης γωνία. Κάνω πως κατεβάζω τα σκουπίδια. Ενας γεράκος που ξεροβήχει στη στάση του τρόλεϊ. “Καλέ κυριούλη, φοβάμαι να πάω μέχρι την πλατεία να πάρω τσιγάρα. Εχει και τόσα αλλοδαπά τριγύρω”. “Ναι, κορίτσι μου, βεβαίως. Γκούχου γκούχου. Ξέρω πώς είναι να ξεμένεις από τσιγάρα. Γκούχου γκούχου”.

Τον ευχαριστώ. Ανεβαίνω πάνω. Είχα δύο τσιγάρα. Κοιτώ μέσα στον κουμπαρά μου. Ενα ευρώ και πενήντα λεπτά. Τα Leader κάνουν δύο και σαράντα. Θα δανειστώ από τη Βασιλική δίπλα όταν ξυπνήσει να πάει στη δουλειά της. Θα της πω ότι βαριέμαι να πάω τράπεζα. Θα μου δώσει για άλλη μία φορά. Ξημερώνει...».

Μιλώντας για την εποχή που έμενε σε άλλο σπίτι, στην Αγία Παρασκευή, σκέψεις και προβληματισμοί τη γυρίζουν στα παιδικά της χρόνια.

«Σκέφτομαι τώρα ότι ένα παιδί είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι του, με όνειρα, ελπίδες, αισιοδοξία, φοβίες, πρώτα ερωτοχτυπήματα και ανησυχίες για τα διαβάσματά του και το μέλλον του. Στα άλλα δωμάτια οι γονείς του και τα αδέρφια του, παππούς και γιαγιά ίσως, οικογένεια, ασφάλεια, τσακωμοί και κοντραρίσματα και με πιάνει ένα σφίξιμο. Ενα πετάρισμα στην ψυχή και μια γλυκιά μελαγχολία. Γιατί και εγώ, όπως κι εσείς, περάσαμε κάποτε από εκεί».Οι «Πατρινοί και το μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών

Με αφορμή τον οίκο ανοχής που διατηρούσε στην Πάτρα διηγείται με λεπτομέρειες τις εμπειρίες που -κατά την ίδια πάντα- είχε με τους διάφορους «πελάτες» της στην πόλη.

«Οι Πατρινοί μάλλον το προτιμούν πιότερο το κ****ο από το straight γ***. Τι αδελφάτο, μάνα μου, ο Ιησούς Χριστός νικά και με ποιο χέρι να κάνω τον σταυρό μου ένα πράμα δηλαδή. Πιάστηκε ο χέρης μου - πέντε δονητές μού κατέστρεψαν. Από κει πρέπει να βγήκε το “πας πούστης Πατρινός”! Anyway, ποια είμαι εγώ να κρίνω τα απωθημένα της σεξουαλικότητας των ανθρώπων; Περί ορέξεως 19 cm και 35 cm, όσο τραβάει η καρδιά σου, αγάπη μου!».

Aνάμεσα στους εραστές είναι κι ένας γκριζομάλλης υψηλά ιστάμενος στην εκπαιδευτική βαθμίδα του πανεπιστημίου, στον οποίο, όπως γράφει η ίδια στο βιβλίο, είχαν αναφερθεί δημοσιεύματα του Τύπου. «Πέρασα λατρεμένες στιγμές μαζί του. Γαλαντόμος, τζέντλεμαν, ευρηματικός, διασκεδαστικός και να αποκαλύψω τέλος ότι κατείχε πρωτοβάθμια θέση στο Πανεπιστήμιο Πατρών και τότε έγραψαν οι εφημερίδες: “Καινούργιο θύμα της Χειλουδάκη, καθηγητής πανεπιστημίου”.

Μου έδειξες την “Espresso”, “Traffic”, δεν θυμάμαι ακριβώς, και μου χαμογέλασες ατάραχος. Και εκεί μου είπες τα πάντα για τη ζωή σου. Η γυναίκα σου έπασχε από καρκίνο, ήταν στείρα και της έμενε λίγος χρόνος ζωής ακόμα. Και εκεί σε σιχάθηκα. Και κάπου εκεί κατάλαβα ότι κάτι είχε αλλάξει μέσα μου.

Και ανάμεσα σε πολλαπλά εγκεφαλικά από μέρους μου για την απάθεια με την οποία αντιμετώπιζες το θέμα της γυναίκας σου, που ενώ θα έπρεπε να βρίσκεσαι μαζί της και να της συμπαραστέκεσαι στο κρεβάτι του πόνου, εσύ επιδιδόσουν σε θεϊκά μεν γ*** και γευσιγνωστικά τραπεζώματα, άτοπα και άκυρα δε.

Και σίγουρα εκεί κατάλαβα ότι πλέον είχα αλλάξει σαν άνθρωπος. Δεν με ενδιέφερε πια καθόλου η δημοσιότητα, για ένα θέμα μάλιστα που έμελλε να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Πέρασα σε άλλο επίπεδο.

Νοιάστηκα για τα αισθήματα και ενός άλλου πλάσματος που παρότι ζούσε στην άγνοιά της, είχε το δικαίωμα να φτάσει στο τέλος της ζωής της με αξιοπρέπεια. Εφυγα από την Πάτρα λίγες εβδομάδες αργότερα».Οι «εξομολογήσεις» της για τον Γιώργο ΣακελλαρόπουλοΠρώτη φορά μιλάει για τη σχέση της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο βλέποντας τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά που δεν μας έχει συνηθίσει.

«Αρχές του 1999. Στο σπίτι μου στην Αθήνα. Είχα βγάλει τον εισαγγελέα από τη ζωή μου. Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Ενας άνθρωπος που πραγματικά, βαθιά, αληθινά, έντονα με αγάπησε, εκτέθηκε, ριψοκινδύνευσε και για να περάσουμε και στα της ύλης, χρυσοπλήρωσε.

Από την πλευρά μου, έναν τέτοιο άνθρωπο εκμεταλλεύτηκα, χρησιμοποίησα, μανιπιουλάρισα, μείωσα, και τέλος τέλος εξευτέλισα στο πρώτο μου βιβλίο “Οι άγγελοι δεν έχουν φύλο”. Δεν του άξιζε.

Ενας άνθρωπος που βγαίνει στην κάμερα και κλαίει μπροστά σε 10 εκατομμύρια Ελληνες βροντοφωνάζοντας τον έρωτά του για μια τρανς, εισαγγελικός λειτουργός και δη παντρεμένος με παιδιά, δεν τον πετάς και τον φτύνεις έτσι. Το λιγότερο που του αξίζει είναι σεβασμός!

Τα πάντα σε αυτή τη ζωή όμως είναι νομοτελειακά. Ενα ανταποδοτικό κάρμα σε περιμένει στη γωνία, έτοιμο να σου αστράψει ένα χαστούκι που αντηχεί μέχρι τα εσώψυχά σου. Τα 70.000.000 δραχμές που μου έδωσε για να σταματήσω την πορνεία και να είμαι μαζί του εξανεμίστηκαν σε έναν χρόνο. Θα επιστρέψω σε αυτό.

Στη σχέση μου δηλαδή με τα χρήματα. Προς το παρόν, το αφήνω. Να σας πω μόνο ότι αντί να αγοράσω ένα ακόμη σπίτι να το έχω για αποκούμπι στα γηρατειά μου, τα χρήματα αυτά τα φύσηξα σε ταγέρ και παπούτσια Max Mara, Laurèl, Versace, Armani και D&G, χιλιάδες καλλυντικά, αντίκες και σερβίτσια και τα πιο ακριβά ηλεκτρικά είδη της εποχής.

Επίσης, άρπαξα τη μανούλα μου και ταξίδεψα στην Πολυνησία όπου διέμενα έναν μήνα σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και με μεταφορά πρώτης θέσης με πανάκριβες αεροπορικές εταιρίες. Ετσι ακριβώς όπως ήρθαν, έτσι έφυγαν αυτά τα χρήματα. Εύκολα, αναίμακτα, δίχως δεύτερες σκέψεις. Και για άλλη μία φορά έμεινα ταπί. Οπως τόσες άλλες στη ζωή μου».

Madata

Keywords
τατιανα στεφανιδου, ιησούς χριστός, ροζ, media, σητεία, αθηνα, showbiz, τραπεζες, δεπ, πατρα, ιησούς, max, versace, armani, madata, βιβλια, εφημεριδες, νοτης σφακιανακης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, σκοπια, Καλή Χρονιά, κοινωνια, σητεία, ιησούς, το θεμα, γυναικα, γωνια, δουλεια, θεμα, ιησούς χριστός, μητερα, ονειρα, φωτογραφιες, armani, αγαπη, αγια παρασκευη, αγνοια, αισιοδοξια, αξιζει, αλληλεγγυη, ανθρωπος, αναμνησεις, αξιζε, αξιοπρεπεια, απωθημενα, αφορμη, βγαινει, εβδομαδες, βιβλιο, γιωργος λιαγκας, γλωσσα, γονεις, δεπ, δοντια, δωσει, δωματια, ευκολα, ευρω, ειλικρινα, ελλειψη, εξι, εποχη, επρεπε, ετοιμο, ζωη, ζωης, ζωη μου, ιδια, οικο, καρμα, εκδοσεις, κυψελη, λαθος, λεπτομερειες, λιαγκας, μοναξια, ξενοδοχειο, παντα, οικος, οικογενεια, παιδικα, παιδι, παιδια, πανεπιστημιο πατρων, παπουτσια, παρουσιαση, ροζ, πρεζα, πρωι, ψυχη, σελιδες, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, σκεψεις, σπιτι, σπιτια, εσωψυχα, τατιανα, τρια, τσιγαρα, φοβος, φοβιες, φορα, χερι, χαι, χριστος, χρονος, αγγελοι, ακυρα, ασφαλεια, δικαιωμα, ειδη, εκπομπες, εμφανισεις, γηρατεια, καρδια, κρεβατι, max, media, μια φορα, μπροστα, ποδια, showbiz, τραπεζα, υπεροχη, versace, βεβαιως, γιαγια
Αναζητήσεις
χειλουδακη video porno, xeiloudakh gletsos
Τυχαία Θέματα