Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε μήπως εκτεθείτε, Κριοί. Ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο, ειδικά όταν η αντίπερα όχθη αρνείται πεισματικά να πάρει πρωτοβουλίες. Διεκδικήστε αυτό που σας ανήκει και στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι (ακόμα κι αν δεν το αποκτήσετε). Σταθερή η πορεία των οικονομικών σας τώρα. Μην αφήσετε όμως τα μυαλά σας να πάρουν αέρα.

Ταύρος Η μοναδική λύση στο επαγγελματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε τώρα είναι η επιστράτευση

του δυναμισμού σας. Ο Δίας σας επηρεάζει όσο χρειάζεται, για να πέσετε με τα μούτρα στο σκληρό ανταγωνισμό. Πάρτε με το μαλακό ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο. Δεν είναι συνετό να έχετε από τώρα υπερβολικές απαιτήσεις από το πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε.

Δίδυμος Σήμερα, γίνεστε δέκτες ενός κύματος αλλαγών, με τις οποίες δεν θα αισθανθείτε κατευθείαν άνετα. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να συνηθίσει και να αποφασίσει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει. Ηρεμία στο χώρο της δουλειάς, μετά από μια περίοδο εντάσεων. Η συνεργασία σας με ένα πρόσωπο εξουσίας βελτιώνεται σημαντικά.

Καρκίνος Τα πράγματα δεν μπορούν να μείνουν για πάντα ίδια κι απαράλλακτα σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Οι ευθύνες σας αυξάνονται σιγά σιγά (κυρίως στα επαγγελματικά σας) και καλά θα κάνετε να μην τις απαρνηθείτε. Η Αφροδίτη δίνει ισχυρή ώθηση στα ερωτικά σας (ίσως περισσότερη απ’ ό, τι θα έπρεπε). Μην αφήσετε το υπερβολικό σας πάθος να σας παρασύρει.

Λέων Σας πήρε λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά επιτέλους αρχίζετε να ξεκολλάτε από έναν άνθρωπο που δεν σας έδωσε την ανταπόκριση που περιμένατε. Μη βιαστείτε να προβείτε σε δεσμεύσεις τώρα- έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας. Αρκετές είναι οι εκπλήξεις που σας περιμένουν στις ευρύτερες κοινωνικές σας σχέσεις. Θα ανακαλύψετε ότι είχατε υποτιμήσει ένα ορισμένο πρόσωπο.

Παρθένος Προσοχή στις υποσχέσεις που δίνετε. Αν δεν μπορείτε να τις τηρήσετε, καλύτερα να μην τις ξεστομίσετε καν. Το σωστό timing παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα σε κάθε έκφανση της ζωής σας. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να ρίξετε μια ματιά στις κρυφές σας ικανότητες. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι.

Ζυγός Η καριέρα σας ακολουθεί ανοδική πορεία τώρα, αλλά η ανάγκη να αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη προσοχή τους συναδέλφους σας, είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Μη θεωρείτε δεδομένη τη στήριξη κανενός. Η επιστροφή (έστω και πρόσκαιρη) στις ρίζες σας θα σας κάνει μεγάλο καλό. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της οικογένειας.

Σκορπιός Ο Άρης ενισχύει τη διαίσθησή σας σημαντικά, και το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι πολλοί εκείνοι που σας υπονομεύουν, και η αυστηρή λογική δεν είναι το ιδανικό μέσο προστασίας σας. Μείνετε πιστοί σε όσα και όσους γνωρίζετε. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς οποιουδήποτε είδους.

Τοξότης Πρέπει σιγά σιγά να σταματήσετε να βλέπετε με τόσο κακό μάτι την προοπτική ενός συμβιβασμού, Τοξότες. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας, και ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά, είναι σημαντικό, αυτή τη φορά, να κάνετε ένα βήμα πίσω. Προσοχή στους Ιχθείς και τους Ταύρους σήμερα. Δεν ξέρουν τι θέλουν και θα σας αναστατώσουν.

Αιγόκερως Ένα-όχι και τόσο- μακρινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά, αλλά αποτυγχάνει διαρκώς. Δεν συμφέρει κανέναν να το παίζετε αποστασιοποιημένοι, Αιγόκεροι. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, διευκολύνοντας την κατάσταση. Ένα πρόβλημα στη δουλειά θα σας απασχολήσει έντονα, αλλά η λύση είναι πιο απλή απ’ ό, τι νομίζετε.

Υδροχόος Βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης εξέλιξης στα ερωτικά σας, αλλά τώρα είναι που πρέπει να φανείτε πιο προσεκτικοί από ποτέ. Χρησιμοποιήστε την επιρροή που ασκείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με πονηριά. Ο Ερμής δυσχεραίνει τις σχέσεις σας με έναν κοντινό φίλο, αλλά το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύς Μη φέρνετε τη δουλειά σας στο σπίτι, Ιχθείς. Πολλές φορές, οι συνθήκες δεν σας δίνουν άλλη επιλογή, αλλά κι εσείς τείνετε να θεωρήσετε φυσιολογική τη διαρκή ενασχόληση με τα επαγγελματικά. Χαλαρώστε λίγο και δείτε τη συνολική εικόνα. Ευχάριστες οι εξελίξεις στα αισθηματικά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εν γένει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα