«Θύρα 13»: Τελεσίγραφο σε Αλαφούζο και Βγενόπουλο

Λίγο μετά την συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στο ραδιόφωνο της «Θύρας 13» στην οποία έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υπογράψει οποιαδήποτε εγγύηση για την ΓΗΠΕΛ ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως έχει ο ίδιος δεσμευτεί, οι οργανωμένοι των «πράσινων» εξέδωσαν ανακοίνωση.

Σε αυτήν δίνουν

ουσιαστικά τελεσίγραφο και στους δύο, να έρθουν σε επικοινωνία και να προχωρήσουν την συγκεκριμένη διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη με τον Γιάννη Αλαφούζο στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τα πράγματα είναι άπλα και ξεκάθαρα πια για όλους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως μας δεσμεύτηκε δημόσια, είναι έτοιμος να υπογράψει και να αναλάβει προσωπικά κάθε ευθύνη που μπορεί να προκύψει από την ΓΗΠΕΛ και που αφορά άμεσα και την ΠΑΕ, η οποία είναι και η εγγυήτρια εταιρία της.

Πράγμα πολύ σημαντικό αφού είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό και να φύγει από τον Παναθηναϊκό μία πιθανή απειλή για το μέλλον. Από εκεί και πέρα ο Αντρέας Βγενόπουλος θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο, να συνταχθεί και να υπογραφεί η ανάληψη των ευθυνών της ΓΗΠΕΛ και ο πρώτος να προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας, όπως έχει υποσχεθεί δημοσίως σε όλο τον κόσμο της ομάδας μας.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν αυτήν τη φορά, εγωισμοί δεν χωράνε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Το τι είπε ο καθένας ή δεν είπε δεν μας απασχολεί καθόλου. Το αν είναι τρίχες η ΓΗΠΕΛ για τον έναν και για τον άλλον είναι το πιο σημαντικό ζήτημα, ούτε αυτό μας ενδιαφέρει. Σημασία έχει ότι υπάρχει άμεση προοπτική λύσης του προβλήματος. Περιμένουμε και από τους δύο να συνεννοηθούν εγκαίρως, ώστε να λυθούν οι όποιες διαφορές και επιτέλους η ομάδα να ενισχυθεί οικονομικά.

Και φυσικά αυτή η ανακοίνωση ”βγαίνει” σήμερα γιατί δεν βλέπουμε μέχρι σήμερα καμία κίνηση από κανέναν. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει για να λυθεί το ζήτημα. Όμως, δεν γίνεται να καθυστερούμε άλλο, παρά το ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο ακόμα μέχρι τη λήξη της ΑΜΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα