Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και ξεκούραση, Κριοί. Μην φορτωθείτε προβλήματα που μπορείτε να διευθετήσετε άλλη στιγμή, είτε αυτά αφορούν εσάς, είτε κάποιον άλλο από τον κύκλο σας. Εμβαθύνετε στις πνευματικές σας αναζητήσεις. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση στα ερωτικά σας τώρα, αλλά θα πρέπει επιτέλους κι εσείς να τα αντιμετωπίσετε χωρίς προκατάληψη.

Ταύρος Η κακή διάθεση μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη για πολλές από τις επιδιώξεις σας, αλλά σε ό, τι αφορά την εκμετάλλευση που υπέστητε σε κάποιους τομείς, θα σας βοηθήσει να αντιδράσετε και να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους.

Ώρα να δείξετε το σκληρό σας προφίλ, Ταύροι. Άνοδος στα οικονομικά σας.

Δίδυμος Είναι σημαντικό να εκφράσετε ευθέως την άποψη και τα συναισθήματά σας σήμερα, Δίδυμοι, όποιο κι αν είναι το κόστος της αποκάλυψης. Αρκετά κρατηθήκατε υπό το φόβο της αντίδρασης των άλλων. Δώστε μια ευκαιρία σε ένα ερωτικό ειδύλλιο με λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Αν το τολμήσετε, η δικαίωση δεν θα συγκρίνεται με οτιδήποτε από το παρελθόν σας.

Καρκίνος Μην συναινέσετε/δεσμευτείτε σε τίποτα σήμερα, αν δεν μελετήσετε πρώτα κάθε λεπτομέρεια μόνοι σας. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να σας παγιδεύσουν, Καρκίνοι, και αρκετοί εκείνοι που θα το κάνουν, νομίζοντας πως είναι για το καλό σας. Αλλαγές φέρνει ο Κρόνος στα επαγγελματικά. Υποδεχτείτε τες με ψυχραιμία, αν θέλετε να πιάσουν τόπο.

Λέων Εστιάζετε στο δέντρο και χάνετε το δάσος, Λέοντες. Αυτή τη φορά, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, γιατί αν κολλήσετε σε λεπτομέρειες, δεν πρόκειται να ξεπεράσετε τη στασιμότητα που σας μαστίζει (ιδίως στον τομέα των ερωτικών). Μια φιλία κλυδωνίζεται επικίνδυνα και πρέπει κάτι να κάνετε γι’ αυτό.

Παρθένος Μια ερωτική υπόθεση από τα παλιά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά, υπό διαφορετικούς όρους. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, Παρθένοι, επομένως, δεν θα ήταν κακό να ξαναπροσπαθήσετε… Ο ανταγωνισμός στη δουλειά έχει φτάσει στο ζενίθ του. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση και προβάλετε με πάθος ό, τι κάνετε.

Ζυγός Μήπως το ‘χετε παρακάνει τελευταία, με τις κινήσεις εκ του ασφαλούς; Μερικές φορές το ρίσκο είναι επιβεβλημένο, Ζυγοί, και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από το να το αναλάβετε. Η Αφροδίτη ευνοεί τα επικίνδυνα ερωτικά σενάρια, πάντως. Εντάσεις στην οικογένεια, που μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν καταλαγιάσει.

Σκορπιός Το επαγγελματικό φορτίο που τίθεται τώρα στις πλάτες σας, μοιάζει υπερβολικά βαρύ για να το διαχειριστείτε, αλλά ο Δίας σας δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να φανείτε αντάξιοι της περίστασης. Οι δυνάμεις σας είναι μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε, Σκορπιοί. Τα πράγματα στα ερωτικά δεν θα είναι πάντα τόσο ήρεμα. Προετοιμαστείτε για αναταράξεις.

Τοξότης Οι σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας και τους στενούς φίλους περνάει από μια έντονη δοκιμασία, αλλά είναι στο χέρι σας να βγείτε από αυτήν αλώβητοι. Δεν είναι ποτέ αργά, Τοξότες, να λάβετε υπόψη τα ευαίσθητα συναισθήματα των άλλων. Συμβουλευτείτε τους Διδύμους του κύκλου σας για τις επόμενες κινήσεις σας στον τομέα των ερωτικών.

Αιγόκερως Πράξεις που σήμερα φαντάζουν εύστοχες, αύριο μπορεί να σας φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, Αιγόκεροι. Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας, γιατί αν συνεχίσετε να φέρεστε επιπόλαια, θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Αμφιλεγόμενες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Το μυαλό σας και το σώμα σας έρχονται σε ρήξη και μόνο το ένστικτό σας μπορεί να σας βγάλει απ’ αυτό το δίλημμα.

Υδροχόος Η πλανητική συγκυρία σας δίνει ένα ισχυρό ερέθισμα για να εξερευνήσετε ενδελεχώς κάποιες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας, που ενδεχομένως είχατε αφήσει ανεκμετάλλευτες. Μπορείτε να πείτε ψέματα στους άλλους, αλλά όχι στον εαυτό σας, Υδροχόοι. Μια πρακτική αλλαγή στο σπίτι (είτε στη διακόσμηση, είτε στη διαρρύθμιση) θα σας αναπτερώσει το ηθικό, σήμερα.

Ιχθύς Η δημιουργικότητα που σας χαρίζει ο Κρόνος πρέπει να διοχετευτεί στους τομείς της ζωής σας που επιδέχονται βελτίωση, Ιχθείς. Αρκετή ενέργεια σπαταλήσατε σε ανθρώπους και ιστορίες που δεν άξιζαν τον κόπο. Σε ομαλή πορεία τα αισθηματικά σας. Κάτι καινούργιο διαφαίνεται στον ορίζοντα και θα ‘ναι λάθος σας να το προδικάσετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα