Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Ένα κακό προαίσθημα απειλεί να σας χαλάσει τη διάθεση σήμερα, αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε. Μη δίνετε περισσότερη αξία απ’ όση πρέπει, σε υποθέσεις που δεν βασίζονται στη λογική. Το ερωτικό κάλεσμα ενός Ζυγού γίνεται σήμερα πιο έντονο από ποτέ. Ανταποκριθείτε με όποιον τρόπο νομίζετε, αλλά κάντε το γρήγορα.

Ταύρος Διεκπεραιώστε τις εκκρεμότητές σας, Ταύροι, και ειδικά όσες αφορούν γραφειοκρατικά ζητήματα. Μην αφήνετε άβολες καταστάσεις να διογκώνονται, γιατί δεν θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά στο μέλλον. Η Αφροδίτη δίνει μια ακόμη ευκαιρία σε ένα ειδύλλιο που

ματαιώθηκε πρόωρα. Μη χάνετε τις ελπίδες σας, αν δεν κάνετε πρώτα ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας.

Δίδυμος Δεν είναι καλή στιγμή να επικοινωνήσετε με άτομα από το παρελθόν σας. Η ευκαιρία να τα επαναπροσεγγίσετε θα σας δοθεί σίγουρα στο μέλλον, αλλά στην παρούσα φάση πρέπει να εστιάσετε στις τρέχουσες καταστάσεις της ζωής σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Μην ξύσετε πρόσφατες πληγές, γιατί θα δημιουργήσετε αχρείαστες εντάσεις.

Καρκίνος Η μέρα ξεκινάει με έντονο εκνευρισμό, αλλά στην πορεία το κλίμα καταλαγιάζει και το μυαλό σας ξεθολώνει. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα λόγια εκείνων που συνηθίζουν να υπερβάλουν όταν βρίσκονται σε ένταση. Ο Κρόνος ευνοεί τα ερωτικά σας όσο λίγες φορές στο παρελθόν. Πείτε ναι σε όσες προτάσεις σας γίνονται για κάτι εντελώς καινούργιο.

Λέων Οι σχέσεις σας με ένα πρόσωπο μικρότερης ηλικίας θα παίξει σήμερα καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Μην υποτιμάτε την κρίση εκείνων που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Αφήστε τους Ιχθείς να σας καθοδηγήσουν με όποιο τρόπο νομίζουν. Θέλουν μόνο το καλό σας και το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να τους εμπιστευτείτε.

Παρθένος Η Σελήνη προκαλεί περίεργες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, που δυστυχώς θα γίνουν αντιληπτές κι απ’ τους γύρω σας. Αποφύγετε τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές, το σπίτι σας είναι σήμερα το καταφύγιό σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Κάντε τη δουλειά σας χωρίς φασαρίες και μην ασχοληθείτε με τις διάφορες προκλήσεις από αριστερά και δεξιά.

Ζυγός Το ένστικτό σας είναι ο βασικός σας οδηγός σήμερα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε τη γνώμη των άλλων, γιατί απλούστατα κανείς δεν μπορεί να σας παράσχει ικανοποιητικές εξηγήσεις για ό, τι συμβαίνει. Πορευτείτε μόνοι και θα βγείτε κερδισμένοι. Θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Σκορπιός Έχετε από κοντά τους πιστούς σας φίλους, γιατί θα τους χρειαστείτε περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε. Μερικές φορές, οι ατομικές μας δυνάμεις απλώς δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουμε την κακοτυχία μας. Ένα απρόσμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα θα σας αναστατώσει, αλλά παράλληλα θα σας κινητοποιήσει. Καιρός να κάνετε κάτι που αναβάλλατε για πολύ καιρό.

Τοξότης Σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η Αφροδίτη σας φέρνει αντιμέτωπους με ορισμένα αμείλικτα γεγονότα και σας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να κυνηγήσετε εκείνον που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Αντισταθείτε στις καταναλωτικές σας ορμές, μέχρι τουλάχιστον να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως Μια δύσκολη επιλογή σας περιμένει σήμερα, και δεν είναι καθόλου σίγουρο αν είστε προετοιμασμένοι να την κάνετε. Μη θυσιάσετε έναν μεγάλο έρωτα στο βωμό του συμφέροντος και του βολέματος. Σκεφτείτε προσεκτικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Οι σχέσεις σας με έναν παλιό φίλο αποκαθίστανται χάρη στην ευνοϊκή επίδραση του Ερμή.

Υδροχόος Αρκετά ασχοληθήκατε με ειδύλλια αμφιβόλου ποιότητας και άτομα με αβέβαιες προθέσεις. Σήμερα πρέπει να στραφείτε προς τον εαυτό σας και να τον κακομάθετε, φροντίζοντας τις πολύ βασικές του ανάγκες. Μη βιαστείτε να προσεγγίσετε εκ νέου ένα φιλικό πρόσωπο που σας φέρθηκε άδικα. Περιμένετε να κάνει αυτό την πρώτη κίνηση.

Ιχθύς Η ευθύτητά σας θα συντελέσει σήμερα στην θεαματική βελτίωση των σχέσεών σας με ορισμένα πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η διπλωματία δεν είναι πάντα η ιδανική λύση σε μια περίπλοκη παρεξήγηση. Αφήστε τον/ τη σύντροφό σας να πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι σ’ αυτή τη φάση. Δε χρειάζεται να του ανοίξετε τα μάτια.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα