Λιτότητα: Με… σάντουιτς την έβγαλαν οι υπουργοί στο Ζάππειο (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε σήμερα στο Ζάππειο το πρώτο άτυπο συμβούλιο υπουργών, στο πλαίσιο της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα διήμερο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, στο οποίο παίρνουν μέρος οι υπουργοί των κρατών μελών με το αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο καθώς και οι Επίτροποι Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης, Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και Ιθαγένειας.

Έλληνες και

Ευρωπαίοι πολιτικοί θα περάσουν πολλές ώρες στο Ζάππειο και στα διαλείμματα από τις εξουθενωτικές τους συζητήσεις για το μέλλον της Ένωσης θα πρέπει να τσιμπήσουν το… κατιτίς τους! Επειδή λοιπόν, παρά τα όποια αισιόδοξα δείγματα γραφής για βελτίωση των οικονομικών της χώρας, η οικονομική ύφεση ζει και βασιλεύει, δεν είμαστε σε θέση να… φιλεύουμε τους εκπροσώπους των κρατών μελών με σολομό και χαβιάρι! Από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε και νηστικούς τους ανθρώπους! Θα ήταν αγένεια! Έτσι λοιπόν, αφού δεν μπορούμε να τους… γαργαλίσουμε τον ουρανίσκο με αστακομακαρονάδες, ψαρονέφρια και άλλες γευστικές απολαύσεις, είπαμε να τους χορτάσουμε το στομάχι αλλά και το… μάτι με κάτι… σαντουιτσάρες να!

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία catering που ανέλαβε το κολατσιό των μελών της Προεδρίας του Συμβουλίου, έθαψε δύο μεγάλους πάγκους κάτω από… τόνους σάντουιτς! Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σάντουιτς «κυκλοφορούσαν» τόσο σε λευκό ψωμάκι όσο και σε μαύρο – ολικής άλεσης – και είχε είτε ζαμπόν, είτε γαλοπούλα μέσα, με μαρούλι, ντομάτα, ελαφριά λευκή σος, άνιθο και κίτρινο τυρί τα οποία, αν και φτωχικά, έγιναν ανάρπαστα!

Ε μην μας πουν και «δεν έχετε ψωμί να φάτε»! Έχουμε και παραέχουμε!

Και για του λόγου το αληθές:

The post Λιτότητα: Με… σάντουιτς την έβγαλαν οι υπουργοί στο Ζάππειο (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα