Ο Χάρης Ρώμας απαντά αν είναι γκέι

Για πρώτη φορά ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και για τις φήμες που τον θέλουν γκέι..

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που οργιάζουν, έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ weekly.

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο ηθοποιός για τα δημοσιεύματα που κατακαιρούς τον εμφανίζουν γκέι, αλλά και για το αν έχει σκεφτεί να κινηθεί δικαστικά για τα όσα γράφονται για εκείνον, απαντά χαρακτηριστικά:

Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί

καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου.

Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα.

Επειδή σίγουρα είναι πιο «πικάντικα», εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση.

Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.».

The post Ο Χάρης Ρώμας απαντά αν είναι γκέι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ρωμας εχει φαλακρα, χαρης ρωμας φαλακρα
Τυχαία Θέματα