Αποστόλης Τότσικας: Είναι passe να σε θεωρούν ωραίο!

Για το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Mou», καθώς και για το πώς ένιωσε όταν άκουσε τις άσχημες κριτικές για την εμφάνισή του στην Επίδαυρο, αλλά και για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη.

«Είμαι της γυμναστικής τελευταία» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Κάνω διάφορα. Πάω γυμναστήριο, κυρίως κάνω personal training. Functional training κάνω, κορμό ή δύο ομάδες μαζί, για παράδειγμα στήθος και τρικέφαλο».

Πλέον δε θεωρεί ούτε ο ίδιος ότι είναι «κακό παιδί»: «Η εικόνα του κακού παιδιού η αλήθεια

είναι πως έσβησε πια. Όσο μεγαλώνεις καταλαβαίνεις προς τα πού θες πραγματικά να πας και να δώσεις αυτά που έχεις μέσα σου. Σαν πιτσιρικάδες όλοι ήμαστε λίγο ψευτοεπαναστάτες πολλές φορές. Κι εγώ έκανα την επανάστασή μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν των ακρών. Πλέον έχω δει πως είναι τα πράγματα και κινούμαι αναλόγως».

Όταν ο Αποστόλης Τότσικας ρωτήθηκε πώς αντιδρά στην κριτική, δήλωσε: «Ο κόσμος δεν κρύβει τη γνώμη του. Ο κόσμος είναι ο μεγαλύτερος κριτής μιας δουλειάς – δεν μιλάω για την εμπορικότητα, αλλά είναι κριτής και μάλιστα πολύ ευθύς. Θα στο πουν “φίλε, δεν μου άρεσες” και τους ακούω. Για τον κόσμο παίζεις άλλωστε και αυτός σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Δεν με ενδιαφέρει πια η κριτική. Έπαψε να με ενδιαφέρει τι γράφεται από την “Ηλέκτρα” και μετά. Είχαν γραφτεί πολλά αρνητικά και μάλιστα χωρίς επιχειρηματολογία. Δεν μου έλεγαν τι να κάνω. Είναι η λογική του “τον μισώ και γράφω ό,τι να ‘ναι”».

Τέλος, δήλωσε ότι έχει κουραστεί να του μιλάνε συνεχώς για την εξωτερική του εμφάνιση: «Είναι κουραστικό πια να προσπαθείς να δικαιολογήσεις κάτι που πλέον είναι λίγο passe. Είναι demode πια… Κινηματογραφικά τουλάχιστον έχω τσαλακωθεί νομίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα