Απόλυτη επικράτηση της Μπάγερν 4-0 την Μπαρτσελόνα

Με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνέτριψε με 4-0 την κάκιστη Μπαρτσελόνα. Tόσο κακή Μπαρτσελόνα, δε θυμόμαστε από πότε είχαμε να δούμε! Οι Γερμανοί έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στους Καταλανούς στο «Allianz Arena» και φάνηκε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αντίπλαος να τους αντιμετωπίσει στην Ευρώπη!

Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι «μπλαουγκράνα», που δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα με τον Γκόμεζ από θέση

οφσάιντ, ενώ στο τρίτο ο Ρόμπεν έκανε επιθετικό φάουλ. Εκτός τόπου και χρόνου οι φιλοξενούμενοι, δεν πήραν καμία ουσιαστική βοήθεια από τον πάγκο κι έγιναν -φυσιολογικά- έρμαιο στις ορέξεις των Βαυαρών.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05) ο επαναληπτικός στο «Καμπ Νου», που φαίνεται πως έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο προπονητής των Βαυαρών, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Μπάγερν, αλλά και τη μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη.

«Κάναμε το τέλειο ματς. Παλέψαμε για κάθε μέτρο του γηπέδου και δεν τους δώσαμε καθόλου χώρο να παίξουν. Είχαν μόνο μία-δύο ευκαιρίες», τόνισε ο Χάινκες και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν με… συγκινεί και ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι…διψάμε για το φετινό τρόπαιο, αλλά ξέρω ότι έχουμε ακόμη 90 δύσκολα λεπτά στην Ισπανία. Θα απολαύσουμε αυτό που έγινε σήμερα, αλλά όχι για πολύ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς είναι αυτό που κάνει την ομάδα μου να ξεχωρίζει φέτος».

Ο ισπανικός Τύπος αναγνωρίζει μεν την ανωτερότητα της Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League (4-0), αλλά παράλληλα βγάζει… σκάρτα τα τρία από τα τέσσερα τέρματα των Βαυαρών.

Για τη φάση του πρώτου γκολ από τον Τόμας Μίλερ γίνεται αναφορά περί επιθετικού φάουλ του Ντάντε στον Ντάνιελ Άλβες, για το δεύτερο τέρμα από τον Μάριο Γκόμεζ αναφέρεται ότι ο σκόρερ είναι σε θέση οφσάιντ, ενώ για το τρίτο του Άριεν Ρόμπεν οι Ισπανοί διαμαρτύρονται για φάουλ που έκανε ο Τόμας Μίλερ στον Τζόρντι Άλμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα