Τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Μη διστάζετε να διαπραγματευτείτε, Κριοί. Η δύναμη των άλλων δεν είναι όσο απόλυτη νομίζετε και το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι έχουν κάτι να χάσουν. Παίξτε σωστά τα χαρτιά σας, και θα ευνοηθείτε συναισθηματικά και πρακτικά. Η Αφροδίτη σας δίνει τα προβάδισμα στο παιχνίδι της ερωτικής διεκδίκησης. Μην κάνετε σα να μην το βλέπετε.

Ταύρος Ένα επαγγελματικό σχέδιο δεν πάει όπως ακριβώς περιμένατε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα βάψετε μαύρα. Δοκιμάστε ξανά, αλλά αυτή τη φορά, επενδύοντας σε διαφορετικά

πρόσωπα. Αλλαγές στα του σπιτιού, που μπορεί να αφορούν τον τρόπο και τα μέσα οργάνωσης ή τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Φανείτε ανοιχτόμυαλοι.

Δίδυμος Κάποιες αποφάσεις (σχετικές με επαγγελματικά ζητήματα) πρέπει να ληφθούν άμεσα, ανεξάρτητα από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που συνεπάγονται. Επιτέλους, Δίδυμοι, σταματήστε να δίνετε τόση σημασία στον μελοδραματισμό των άλλων, και εστιάστε στην ουσία. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς και τους Παρθένους σήμερα, ξέρουν καλά τι σας λένε και γιατί σας το λένε.

Kαρκίνος Είναι σημαντικό να κρατήσετε ξεκάθαρη στάση απέναντι στα πρόσωπα που σας πολιορκούν ερωτικά, όποια κι αν είναι τα συναισθήματα που τρέφετε για καθένα από αυτά. Ευτυχώς, ο Άρης σας γλιτώνει από αρκετές περιττές παρεξηγήσεις. Ηρεμία στις φιλικές σας σχέσεις, που όμως δεν σας δίνει το ελεύθερο να παραμελείτε τα άτομα που σας στάθηκαν.

Λέων Η υπερβολή σας θα δώσει την αφορμή για πολλές ερωτικές επιπολαιότητες σήμερα, οι οποίες, όμως, μπορούν να διορθωθούν, αν έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε έγκαιρα το λάθος σας. Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές των γύρω σας, Λέοντες. Αποφύγετε τις ενδελεχείς συζητήσεις με Σκορπιούς τώρα. Δεν θα σας βγάλουν πουθενά, παρ’ όλη την καλή σας πρόθεση.

Παρθένος Ο Κρόνος σας δίνει μερικές χρήσιμες κατευθύνσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας, αλλά είναι πολλοί εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν απ’ το στόχο σας. Επιλέξτε τον ασφαλή δρόμο, Παρθένοι. Μια απρόσμενη εξέλιξη στις σχέσεις σας με έναν φίλο θα αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο τον βλέπετε.

Ζυγός Σήμερα, Ζυγοί, θα μπείτε στον πειρασμό να φερθείτε εντελώς παιδιάστικα, γιατί οι γενικότερες συνθήκες «σηκώνουν» χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων. Κάποιος, όμως, πρέπει να διατηρήσει τη σοβαρότητά του. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κίνηση προς το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά. Οι αντιστάσεις των άλλων απέναντί σας είναι μειωμένες.

Σκορπιός Κάντε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να διευκολύνετε την επικοινωνία σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα παιχνίδια και τα καπρίτσια έχουν πάψει προ πολλού να εξυπηρετούν τα συμφέροντα οποιασδήποτε πλευράς. Η ευθύτητα είναι αυτό που χρειάζεστε. Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται χάρη στην επήρεια του Δία.

Τοξότης Μη μπερδεύετε τους πραγματικούς σας φίλους με εκείνους που παριστάνουν τους φίλους σας, Τοξότες. Είναι σημαντικό να αποδώσετε στον καθένα τα εύσημα που του αξίζουν, αλλά και να επιμερίσετε τις ευθύνες για ό, τι δυσάρεστο συμβαίνει, με ακριβοδίκαιο τρόπο. Σταθερότητα στα οικονομικά σας. Ακολουθήστε το δρόμο που σας υποδεικνύει το ένστικτο.

Αιγόκερως Ένας κοντινός φίλος έχει ανάγκη τη βοήθειά σας, και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να του τη δώσετε, χωρίς όρους. Οι ευεργεσίες σας θα ανταποδοθούν πολύ πιο γρήγορα απ’ ό, τι νομίζετε. Η Σελήνη σας κάνει επιρρεπείς σε καυγάδες και αντιπαλότητες τώρα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Υδροχόος Μια ευχάριστη ανατροπή σας περιμένει στα ερωτικά, η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην υπομονή και την επιμονή που δείξατε το τελευταίο διάστημα. Μην επαναπαύεστε, όμως, έχετε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σας. Μη βιαστείτε να κατακρίνετε ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο του επαγγελματικού σας χώρου. Υπάρχουν πτυχές της αλήθειας που δεν γνωρίζετε.

Ιχθύς Η ταξιδιάρικη διάθεσή σας, σας ωθεί σε κινήσεις πέρα από τις συνηθισμένες, γεγονός που εκτός από ευχάριστες, μπορεί να έχει και κάποιες επίφοβες συνέπειες. Προσοχή, Ιχθύς, μην απλώνεστε σε χωράφια που δεν έχετε εξερευνήσει ποτέ πριν. Σταθερά τα ερωτικά σας, χάρη στην κατευναστική επίδραση της Αφροδίτης. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να προτείνετε μια αλλαγή που έχετε κατά νου.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα