Από το αυτί και για… ψευδορκία το γραφείο του ΠΑΠ!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Την παραπομπή στην ποινική δικαιοσύνη για ψευδορκία έχουν αποφασίσει βουλευτές της προανακριτικής επιτροπής για αρκετούς από όσους κατέθεσαν στην προανακριτική επιτροπή και είτε προσπάθησαν να παραπλανήσουν την επιτροπή, είτε κατέθεσαν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι άκουσαν και είδαν.

Βουλευτές ζητούν ήδη να καταθέσουν στην Επιτροπή όλοι οι συνεργάτες του κ. Παπακωνσταντίνου μηδενός εξαιρουμένου για να ορκιστούν αν είδαν το πρωτότυπο της λίστας Λαγκάρντ.

Αν όλοι καταθέσουν ότι δεν το είδαν τότε θα ζητηθεί να παραπεμφθούν

όλοι στον Εισαγγελέα για ψευδορκία γιατί θα είναι προφανές ότι καλύπτουν αυτόν, αυτήν η αυτούς που χειρίστηκαν το πρωτότυπο.

Την τροπή αυτή φαίνεται επηρεάζει η θλιβερή εμφάνιση της συμβούλου του πρώην Υπουργού Οικονομίας Μόνας Παπαδάκου .Πολλοί βουλευτές εξοργίστηκαν με τον δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα..

Ο νομικός σύμβουλος του υπουργού Τάσος Μπάνος που κατέθεσε σήμερα ενίσχυσε την εκδοχή της συγκάλυψης λέγοντας ότι ζήτησε και τον Σεπτέμβρη του 2012 από τον κ. Παπακωνσταντίνου να πει σε ποιόν έδωσε το πρωτότυπο που χάθηκε και εκείνος του απάντησε ότι θα το πράξει θεσμικά.

Επομένως είναι φανερό ότι σε κάποιον το έδωσε γιατί διαφορετικά θα απαντούσε στον Νομικό Σύμβουλο ότι το έχασε μόνος του.

Ο κ. Μπάνος ουσιαστικά «έδωσε» τον κ. Παπακωνσταντίνου με την πολύωρη κατάθεσή του. Μόνο η Μαχητική Ζωή Κωνσταντοπούλου τον ρωτούσε επί 3,5 ώρες…

Keywords
Τυχαία Θέματα