ΦΥΣΙΚΟ ΜΠΟΤΟΞ : Το δηλητήριο της μέλισσας είναι η νέα τάση!

01:15 15/2/2013 - Πηγή: 24wro

Το δηλητήριο από τις μέλισσες, αυτή είναι η θεραπεία ομορφιάς που κάνει πάταγο και πλασάρεται σαν η απάντηση ενάντια στις ...

ρυτίδες και τα σημάδια της ηλικίας!

Πρόκειται για την τελευταία τάση που έχει κατακτήσει τις σταρ του Χόλιγουντ και του διεθνούς τζετ σετ, που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση του ελιξήριου της νεότητας...

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η "Wall Street Journal" έχει αποδειχθεί πως το δηλητήριο των μελισσών είναι το μυστικό ομορφιάς
διάσημων προσωπικοτήτων, όπως η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και η πανέμορφη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow).

Δεν είναι βέβαια οι μόνες αφού σύμφωνα με την εφημερίδα χρησιμοποιείται μανιωδώς από όλες τις γαλαζοαίματες Βρετανίδες και μάλιστα πρόσφατα η σύντροφος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, δήλωσε πως κάνει χρήση του δηλητηρίου σαν θεραπεία αντιγήρανσης.

Η λίστα με τις διάσημες γυναίκες επεκτείνεται συνεχώς και δεν λείπουν η Μισέλ Φάιφερ (Michelle Pfeiffer) η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue).

Το τελευταίο "μαγικό συστατικό" που προστίθεται στην ατελείωτη λίστα με τις κρέμες προσώπου και σώματος...

Δυστυχώς όσο και αν το προϊόν πλασάρεται σαν βιολογικό και απολύτως φυσικό, η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή των βασικών του συστατικών, δεν έχει να κάνει και τόσο με τον σεβασμό της φύσης!

Οι μέλισσες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του δηλητηρίου αναπαράγονται και εκτρέφονται σε "φάρμες" της Νέας Ζηλανδίας και για να διεγερθούν ώστε να αποβάλουν το δηλητήριό τους, υποβάλλονται σε μικρής τάσης ηλεκτροσόκ...

Όπως μπορείτε να καταλάβετε το κόστος του προϊόντος είναι αρκετά έως και υπερβολικά υψηλό, αφού για να παραχθεί μια υποτυπώδης ποσότητα πρέπει να χρησιμοποιηθούν χιλιάδες μέλισσες.

Η ουσία που παράγεται από το δηλητήριο των μελισσών ονομάζεται "απαμίνη" και η επίτευξη του προϊόντος είναι αποτέλεσμα μελετών του πανεπιστημίου του Μπρίστολ και υπάρχει σε κάθε συσκευασία μόνο σε ποσότητα 1%.

Αυτό που υποστηρίζουν οι εταιρίες που το διακινούν αλλά και οι διάσημες που το χρησιμοποιούν, είναι πως σε αντίθεση με το "μπότοξ" δεν αφαιρεί τα χαρακτηριστικά και την εκφραστικότητα του προσώπου.

radar.gr
Keywords
Αναζητήσεις
πως λεγεται η ουσια του botox, κρεμες με δηλητηριο μελισσας
Τυχαία Θέματα