Ο μύθος του Μπάμπη!

Κοίτα να δεις! Σε πολύ ωραίο δίδυμο έχει εξελιχθεί η Ελένη Καλογεροπούλου με τον Τάκη Χατζή, που διαθέτει ο Νίκος Ευαγγελάτος στο δελτίο του. Τους κάνεις watch ευχάριστα! Κολλάς τολμούμε να πούμε! Αυτός δεξιοφέρνει, κάνει σαματά και αρέσκεται να την παίζει την journalist τηλεοπτικά, αυτή το πάει πιο διαλλακτικά και προς τα αριστερά… Το μείγμα τους μία φορά, εντελώς τραβηχτικό για τον viewer!

Το ‘χουν
Πολύ ωραίος όμως είναι και ο presenter

Νίκος Ευαγγελάτος, που ενίοτε την λέει στον άντρα του διδύμου. Όπως today που του εκσφενδόνισε «Ε, ρε προβοκάτορα σταμάτα!» όταν δεν άφηνε τον (εξαιρετικό by the way) Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο να πει το ρεπορτάζ του για τον διάλογο Τσίπρα με Μπούτα. Και τον διέκοπτε για να μπουμπουνίσει τα δικά του, για τις επισκέψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε αμερικάνους!

Τα εύγε μας
Γενικότερα όμως πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ nice δελτίο ειδήσεων καθημερινά, ζωντανό και με ωραίο παρεάκι…

Ατάκα δεκαετίας!
Και δεν μπορούμε βέβαια να μην καταγράψουμε το σόκι μας με την δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου που ακολούθησε, ότι ποτέ αυτός δεν υποστήριξε το Μνημόνιο! Εδώ κοπήκαμε! Πολύ γέλιο! Η ατάκα – ρουκέτα ήρθε μετά από σχετική ερώτηση της Χρύσας Ταβουλάρη, με τον journalist να καταλήγει ότι «δεν πειράζει ο καθένας μας κυνηγιέται από έναν μύθο»… Καλά έκανα την ερώτηση οπότε, λέει το woman, για να τον καταρρίψουμε!

Μπάμπη; Τώρα βγαίνουμε!
Πάντως για εσάς τους κακοπροαίρετους που κανιβαλίζετε τον Μπάμπη, έχουμε την εξήγηση! Προφανώς ο άνθρωπος τα έλεγε ξάστερα και καθαρά, χτυπιόταν και αντιδρούσε στα μέτρα τα μνημονιακά… απλά εκείνη την ώρα σαν τον διάολο είχε πέσει το διαφημιστικό και δεν του το έλεγαν! Θύμα σκευωρίας ο άνθρωπος! Δεν ήξερε ότι ήταν εκτός αέρα!

SMS
Άσχετο. Μήνυμα από τηλεθεατή προς εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και Οικονομέα – Καμπουράκη. Αφήστε, λέει, τον Κολυδά να μπουμπουνάει όλο τον καιρό, συχνά πυκνά του κάνουν πλάκα και του πιάνουν την κουβέντα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να πει και για τις επόμενες μέρες! Παράκληση!

Αμπάχα μπούχα και have a nice… Friday – weekend, όπως θα έχετε πλέον χαμπαριάσει!
(Και το volume για τους ανεπανάληπτους SUEDE! Επανήλθαν τα songάκια μας, Πέμπτες πλέον!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα