Άνω κάτω η Κύπρος από μια γάτα

Ούτε το κούρεμα την καταθέσεων, ούτε τα μέτρα της τρόικας δεν ξεσήκωσε τους Κύπριους χθες το βράδυ στο προάστιο Αγλαντζιά της Λευκωσίας αλλά η κακοποίηση μιας γάτας από ταβερνιάρη της περιοχής, γεγονός που στάθηκε σοβαρή αφορμή για περίπου 200 ζωόφιλους να διαδηλώσουν εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για το περιστατικό.

Την περασμένη εβδομάδα καταγγέλθηκε από θαμώνες της ταβέρνας «Στέκι του Κωστή» ότι μια γάτα που κυκλοφορούσε στη ταβέρνα θανατώθηκε με μια μαγκούρα γιατί ενοχλούσε τους πελάτες. Μέσω του Facebook

και του Twitter το συμβάν έγινε γνωστό και χθες έγινε η εκδήλωση έξω από την ταβέρνα. Ακολούθησε πορεία ως το αρχηγείο αστυνομίας και επιδόθηκε ψήφισμα προς τον Αρχηγό του Σώματος ζητώντας συλλήψεις και παραδειγματικές τιμωρίες.

Η οικογένεια που έχει την ταβέρνα έχει απολογηθεί και έχει ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν και παρακάλεσε να μην λειτουργήσει το γεγονός αυτό ως στραγγαλισμός της επιχείρησης τους. Τις τελευταίες μέρες η οικογένεια δέχθηκε πολλές απειλές αλλά και μια οργανωμένη εκστρατεία για αποτροπή των πολιτών από την επίσκεψη τους στη ταβέρνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα