Αιχμές εναντίον της διοίκησης ΟΑΣΘ με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ

Αιχμές εναντίον της διοίκησης ΟΑΣΘ άφησε το ΠΑΜΕ μετά από διαπληκτισμό που είχε συνδικαλιστής του ΟΑΣΘ της «κόκκινης» παράταξης με άτομα της υπηρεσίας security που συνεργάζονται με τον ΟΑΣΘ επειδή την περασμένη Παρασκευή

μοίραζε φυλλάδια για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 5 Οκτωβρίου, στον περιβάλλοντα χώρο του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού (ΝΣΣ) Θεσσαλονίκης.

«1ο. Καταρχήν ο χώρος του ΝΣΣ είναι δημόσιος χώρος και δεν έχει καμιά δικαιοδοσία ο οποιοσδήποτε επόπτης του ΟΑΣΘ να επιβάλει «απαγορεύσεις».

2ο. Οι πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι δικαιώματα κατεκτημένα με αγώνες απο το σύνολο της εργατικής τάξης 3ο. Ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ δεν εργάζονταν και άρα ο επόπτης δεν είχε καμία δικαιοδοσία.

4ο. Η διοίκηση του ΟΑΣΘ μέσω του επόπτη υπηρεσίας δείχνει ιδιαίτερη έχθρα προς τους συνδικαλιστές της ΔΑΣ και του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που εναντιώνονται στα βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα εναντίον του λαού και μοιράζουν ανακοινώσεις καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια.

Δεν δείχνει όμως την ίδια σπουδή για ρατσιστικές επιθέσεις οδηγού, μέλους της Χρυσής Αύγης εναντίον αλλοδαπών μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που βρίσκονταν σε υπηρεσία», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ.

The post Αιχμές εναντίον της διοίκησης ΟΑΣΘ με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα