Βγήκαν τα… μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή για τις κενές ηγετικές θέσεις του κόμματος

Όπως είχε προαναγγείλει προ ημερών το «Π», στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής επικρατεί έντονος αναβρασμός και διαμάχη για την αναδιανομή της εξουσίας, μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Καθημερινής, δεν είναι αυτονόητο ότι τα ηνία του κόμματος θα αναλάβει τώρα η Ελένη Ζαρούλια, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, στη σειρά καταγραφής

των στελεχών βρίσκεται πρώτος ο Μιχαλολιάκος, δεύτερος ο Παππάς και τρίτη η Ζαρούλια, γεγονός που οδήγησε πολλούς να πιστέψουν ότι η τελευταία θα γινόταν τώρα αρχηγός.

Ωστόσο, ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τη δραστηριότητα που αναπτύσσει, αμφισβητεί αυτό το στοιχείο, ενώ έχει ακουστεί να αμφισβητεί την άποψη ότι ο Παππάς ήταν ο υπαρχηγός του κόμματος.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι η Ελένη Ζαρούλια, λόγω συγγενικής σχέσης α΄ βαθμού με τον Ν. Μιχαλολιάκο, διαθέτει δικαίωμα άμεσης επικοινωνίας μαζί του στη φυλακή. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που θεωρείται ως το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπορεί να κινεί τα νήματα. Ενδεικτικό της διαμάχης είναι το γεγονός ότι, λόγω αυτής της φημολογίας, ο Ηλ. Κασιδιάρης έσπευσε να υποβάλλει αίτημα στη διεύθυνση των φυλακών, ώστε να έχει κι εκείνος το δικαίωμα συχνής επικοινωνίας με τον γενικό γραμματέα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ηλίας Κασιδιάρης «ζεσταίνει την καρέκλα» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, θέση που κατείχε ο Χρήστος Παππας, με αποτέλεσμα ο βουλευτής Αρβανίτης -που ήταν αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος- να αισθάνεται αδικημένος.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι, ως διάδοχος του Κασιδιάρη, στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής προωθείται ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος – γνωστός για τη σχέση του με την οικογένεια Μιχαλολιάκου.

The post Βγήκαν τα… μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή για τις κενές ηγετικές θέσεις του κόμματος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα