Άγρια συμμορία ακρωτηρίασε «συνεργάτη» σε εμπόριο ναρκωτικών!

Του Γιάννη Ντάσκα

Τις αγριότητες που μέχρι τώρα γνωρίζουμε μέσα από ταινίες που αναφέρονται στη μαφιόζικη δράση διαπίστωσε η Ελληνική Αστυνομία στην περίπτωση της απαγωγής ενός 59χρονου Γιαννιώτη που αναμίχθηκε στο εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Γιαννιώτης θα παρέδιδε ναρκωτικών ελληνοαλβανικής συμμορίας μέσω ενός Ρομά των Άνω Λιοσίων σε ευρωπαϊκή χώρα αλλά τα ναρκωτικά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό αν και ο Ρομά μεταφορέας είχε λάβει αμοιβή 40.000 ευρώ.

Η συμμορία απήγαγε τον Γιαννιώτη και επι δυο μήνες

τον κρατούσε βασανίζοντάς τον με ακρωτηριασμούς για να πάρει 125.000 ευρώ αποζημίωση για τα ναρκωτικά που έχασε.

Η Αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση και διαπίστωσε ότι αρχηγός της συμμορίας είναι Έλληνας 59χρόνων με «συνεργούς επτά Αλβανούς ηλικίας από 19 έως 40 χρόνων. Συνέλαβε τρεις και αναζητούνται οι άλλοι πέντε.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σε τηλεφωνικές συνομιλίες, η σύζυγος του απαχθέντα συνομιλούσε μαζί του και της έλεγε ότι οι δράστες του έκοβαν το αυτί και τα δάχτυλα.

Στις 27-02-2013, η σύζυγος του απαχθέντα παρέλαβε έναν ταχυδρομικό φάκελο, ο οποίος περιείχε ένα ακρωτηριασμένο δάκτυλο και ένα μικρό ροζ χαρτάκι πάνω στο οποίο αναγραφόταν ιδιόχειρα στην Αλβανική γλώσσα η φράση «Κατάλαβέ το δεν είναι πλάκα».

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, ο απαχθείς έφερε πολλαπλά τραύματα, εκδορές και αμυχές σε διάφορα σημεία του σώματός του και είχε υποστεί ακρωτηριασμό των δύο αντίχειρών του και του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απαχθέντα, εκτός των άλλων, υπέστη βασανιστήρια κατά τη διάρκεια της αρπαγής, καθώς οι δράστες με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων (μαχαιριών και βελόνων) χάρασσαν την πλάτη του και έριχναν στις πληγές του είτε αλάτι είτε καυτό νερό.

Από τη συνδυαστική αξιολόγηση των δεδομένων που προέκυψαν από τις έρευνες, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και η φυσική τους παρουσία σε χώρους όπου τελέστηκαν οι επιμέρους αξιόποινες πράξεις της απαγωγής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εξακριβώθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα οι χώροι στους οποίος κρατήθηκε και συγκεκριμένα σε δύο διαμερίσματα στις περιοχές της Ηλιούπολης και της Νέας Σμύρνης.

Άγνωστη είναι η τύχη του Ρομά καθώς ,όπως μας είπε αξιωματικός της Αστυνομίας στην περιοχή έχει δημιουργηθεί άβατο και δύσκολα βγαίνουν πληροφορίας ακόμα και για θανάτους επειδή το έγκλημα στην περιοχή κρατάει κλειστά στόματα… Ελλάδα 2013…

Keywords
Τυχαία Θέματα