Ξέσπασμα δασκάλου: «Μην φέρνετε τα παιδιά στα όριά τους»

Το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο Αγρίνιο, όπου ένας 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του έχει σοκάρει όλη τη χώρα. Με αφορμή αυτό το ακραίο γεγονός ένας δάσκαλος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα κείμενο και ξεσπώντας αναφέρει μεταξύ άλλων «Μην εκδικείστε τα παιδιά, σεβαστείτε τα».

Στην ανάρτησή του αναφερόμενος σε όλα αυτά τα περιστατικά των τελευταίων ημερών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας «μαθητής κατέρρευσε, μαθητής

λιποθύμησε, μαθητής αρρώστησε, μαθητής αποπειράθηκε, μαθητής πήδηξε, μαθητής σκότωσε…», ο Κωνσταντίνος Αγραπίδης αναρωτιέται «πόσα χαμόγελα πρέπει να σβήσουν, πόσα όνειρα να θαφτούν, πόσες ψυχές πρέπει να ταράξατε, πόσο κακό πρέπει ακόμη να κάνετε, πόσες ζωές πρέπει να χαθούν».

«Μην εκδικείστε τα παιδιά, σεβαστείτε τα» συνεχίζει και προσθέτει: «Δεν είναι αυτά ο εχθρός σας… Αφήστε τα να ανοίξουν τα φτερά τους, να πετάξουν ψηλά, να ανακαλύψουν, να εξερευνήσουν, να γευτούν… Δείξτε τους ότι η ζωή είναι μαγική… Ωθήστε τα να σπαταλήσουν χρόνο για να τη χαρούν…».

«Και μην ξεχνάτε… Όσο και να προσπαθήσετε να κοντύνετε τους νέους, εσείς δεν πρόκειται να ψηλώσετε ποτέ…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Αγραπίδης ο οποίος υπογράφει ως «απογοητευμένος δάσκαλος».

Πηγή: iefhmerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα