Αυτό το φθινόπωρο, η Μαρινόπουλος παρουσιάζει τη «Μεγάλη Επιστροφή»

Μια ακόμη μεγάλη εμπορική ενέργεια πραγματικής στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού παρουσιάζει η Μαρινόπουλος από το φθινόπωρο, με τίτλο «Η Μεγάλη Επιστροφή». Πρόκειται για μια ενέργεια που δίνει στους καταναλωτές 50% επιστροφή της αξίας των προϊόντων σε δωροεπιταγή.

Για έξι ολόκληρες εβδομάδες, από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν 50% επιστροφή σε δωροεπιταγή για τις επόμενες αγορές τους, επιλέγοντας προϊόντα με το σήμα «Μεγάλη

Επιστροφή», κάνοντας χρήση της κάρτας club.

Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των έξι εβδομάδων στην ενέργεια θα συμμετάσχουν συνολικά πάνω από 1.000 προϊόντα.

Ο μηχανισμός είναι εύκολος και γρήγορος, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι καταναλωτές είναι να χρησιμοποιήσουν την κάρτα club στο ταμείο, συλλέγοντας 50% επιστροφή της συνολικής αξίας των σηματοδοτημένων προϊόντων που έχουν αγοράσει. Σε κάθε συναλλαγή, η αξία της επιστροφής προστίθεται στην κάρτα club και μόλις συγκεντρώσει κανείς συνολική επιστροφή αξίας 5€, αυτόματα παραλαμβάνει από το ταμείο μία δωροεπιταγή της αντίστοιχης αξίας για τις επόμενες αγορές του, την οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στα καταστήματα της Μαρινόπουλος μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου.

Η νέα αυτή μεγάλη εμπορική ενέργεια επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη δέσμευση της Μαρινόπουλος για ουσιαστική στήριξη των καταναλωτών με τις καλύτερες εμπορικές ενέργειες, σταθερά μειωμένες τιμές και προσφορές στη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων 365 μέρες το χρόνο.

Αυτό το φθινόπωρο, προγραμματίστε τις αγορές σας έξυπνα και οικονομικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα