Huffington Post: Επιστρέφουν οι τουρίστες στην Ελλάδα

Ο ελληνικός τουρισμός αναγεννάται «μόλις τέσσερα χρόνια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, που είχε απομακρύνει τους τουρίστες από το λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού, εξαιτίας κυρίως της αβεβαιότητας και του φόβου για ταραχές», επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Huffington Post με τίτλο «Greek Revival: The Return of Tourism to Greece».

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι τουρίστες επιστρέφουν στην Ελλάδα,

μολονότι η χώρα συνεχίζει την προσπάθειά της για οικονομική ανάκαμψη. «Μαζί με τους τουρίστες επανέρχεται μια ισχυρότερη επιθυμία ανακάλυψης και εκτίμησης της ομορφιάς, της δόξας και της ισχύος της Ελλάδας, τόσο για την ενδοχώρα, όπως και για τα 6.000 νησιά που βρίσκονται διάσπαρτα στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος», αναφέρεται.

«Πέρυσι σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ στην προσέλευση των τουριστών, που ανήλθαν στα 17,9 εκατομμύρια, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις τεράστιες ευκαιρίες που παρείχαν ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων».

«Ο ελληνικός λαός επίσης είναι πρόθυμος να μοιραστεί με τους τουρίστες τα εξαιρετικά τοπία τα οποία είχαν επιλέξει για να κατοικήσουν οι Θεοί, ο Ποσειδώνας στη θάλασσα και ο Δίας στα βουνά», υπογραμμίζεται, ενώ προτείνεται και μια σειρά προορισμών που αξίζει να επισκεφθούν οι τουρίστες.

Τέλος, στο άρθρο τονίζεται ότι εκείνοι που επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα, προέχει να επισκεφτούν την Αθήνα, για τη νυχτερινή της ζωή, την αγορά και τους αρχαιολογικούς της χώρους, τη Μύκονο, για ρομαντικές διακοπές, και τη Σαντορίνη για τα εκπληκτικά της τοπία.

The post Huffington Post: Επιστρέφουν οι τουρίστες στην Ελλάδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα