Σοκ στη Βρετανία: Κρεμάστηκε 12χρονος εξαιτίας σχολικών τραμπουκισμών

Ακόμα και το σοκ, είναι λέξη που δεν μπορεί να περιγράψει αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό. Ένα 12χρονο παιδάκι από το Μάντσεστερ της Αγγλίας, έδωσε τέλος στη ζωή του, λίγη ώρα μετά την επιστροφή του από το σχολείο, καθώς δεν άντεξε το εχθρικό περιβάλλον που αντιμετώπιζε καθημερινά, το γνωστό δηλαδή φαινόμενο του «bullying».

Ο 12χρονος Κάιλ Ντάρκερ από το Μάντσεστερ, ήταν ένα χαρούμενο και κοινωνικό παιδάκι. Όμως η ζωή του στο σχολείο ήταν μία κόλαση, την οποία δεν κατάφερε να αντέξει και γι αυτό αποφάσισε να δώσει τέλος

στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο, βάζοντας θηλιά στο λαιμό του, ελάχιστα λεπτά αφότου είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Το άτυχο αγοράκι βρήκε η μητέρα του και σε κατάσταση που δεν περιγράφεται κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά και ο μικρός Κάιλ δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια, τους φίλους του αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Μάντσεστερ.

Λίγο καιρό πριν, ο Κάιλ έκλεισε τα 12 και όλοι όσοι τον ήξεραν, μιλούν για ένα ταλαντούχο πιανίστα και παθιασμένο οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες, οι οποίες οδήγησαν το παιδί στην τραγική αυτή πράξη.

Φίλοι, συμμαθητές και γείτονες άφησαν λουλούδια στο δρόμο που έμενε το αγόρι, ενώ στενοί του φίλοι, του έφτιαξαν στο Facebook μία σελίδα προς τιμή του.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Όνειρα γλυκά», έγραψαν οι φίλοι του.

Μάλιστα κάποιος άλλος έγραψε πως «Μισώ τους ”bullies”. Αναπαύσου εν ειρήνη Kyle, όνειρα γλυκά φίλε, είχες όλη τη ζωή μπροστά σου».

The post Σοκ στη Βρετανία: Κρεμάστηκε 12χρονος εξαιτίας σχολικών τραμπουκισμών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα