Στα πράσα το νέο Renault Clio RS

Πριν από μερικές εβδομάδες σας παρουσιάσαμε επεξεργασμένες εικόνες σχετικά με το πώς θα είναι το Clio RS τέταρτης γενιάς. Αυτή τη φορά όμως, εντοπίστηκε και στο δρόμο!

Με την ώρα του διεθνούς σαλονιού αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι να πλησιάζει, φαίνεται πως οι Γάλλοι θα έχουν περισσότερα να μας δείξουν απ’ ότι μας έχουν τάξει. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η νέα σπορ έκδοση του γαλλικού αυτοκινήτου πιάστηκε στα πράσα και χωρίς καμουφλάζ, να κάνει δοκιμές στη Γερμανία.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, τα επίσημα αποκαλυπτήρια

που περιμέναμε στις αρχές του 2013, να μετατεθούν μερικούς μήνες νωρίτερα. Άλλωστε τώρα πια, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και οι Γάλλοι κρυφό καμάρι.

Πέραν των νέων προφυλακτήρων και των μεγάλων εισαγωγών αέρα, τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και τον διαχύτη στο πίσω μέρος που ενσωματώνει τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης (ακριβώς όπως στο σχέδιο που σας είχαμε αποκαλύψει στις 20/8), επιβεβαιώνεται και η αλλαγή που είχαμε τονίσει και κάτω από το καπό.

Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 2.0 λίτρων που εφοδίαζε τη προηγούμενη γενιά του Clio RS αποτελεί παρελθόν και θα δώσει τη σκυτάλη στον υπέρ-τροφοδοτούμενο 1.6 λίτρων που φορά και το Nissan Juke – αν και σε αναβαθμισμένη έκδοση που θα αποδίδει κοντά στα 220 PS.



Keywords
Τυχαία Θέματα