Στα πλάνα της Honda η επιστροφή στην F1

Η μεγάλη επιστροφή στο μαγικό κόσμο της φόρμουλα 1, βρίσκεται στα μακροπρόθεσμα πλάνα της Honda. Αποκάλυψη που προήλθε από τον διευθύνων σύμβουλο του τμήματος R & D της μάρκας, Γιοσιχάρου Γιαμαμότο.

«Η εμπλοκή στη Formula 1 δεν είναι κάτι απλό. Αποτελεί τη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μεγάλη δέσμευση. Είναι αλήθεια πως παρακολουθούμε τους αγώνες και πως ελπίζουμε κάποια μέρα να συμμετάσχουμε ξανά. Προσωπικά, δεν πιστεύω

πως μπορούμε να επιστρέψω αμέσως αλλά υπάρχει η πιθανότητα αλλαγής κανονισμών, που ενδεχομένως να μας προσελκύσει. Παρακολουθώ τους κανονισμούς κι σε αυτούς διακρίνω μία ευκαιρία, θα ήταν ωραίο να επιστρέψουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε στο WTCC (σ.σ. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού). Μετά ίσως να μπορέσουμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά», είπε ο Γιαμαμότο στο βρετανικό περιοδικό Autocar.

Ο Ιάπωνας αποτελεί μέλος και του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας που αποχώρησε από τη φόρμουλα 1 το 2008, βλέποντας το μονοθέσιο που είχε η ίδια προετοιμασία (και πληρώσει ώστε να σχεδιαστεί/εξελιχθεί) να σαρώνει το 2009 αλλά ως Brawn GP.



Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα