ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ : Τι λέει για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Έχουν φουντώσει το τελευταίο καιρό τα σενάρια που θέλουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Μαρίνα Καλογήρου να είναι ζευγάρι.

Μάλιστα η κοινή τους εμφάνιση, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", τροφοδότησε τα σενάρια αυτά!

Έχουν φουντώσει το τελευταίο καιρό τα σενάρια που θέλουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Μαρίνα Καλογήρου να είναι ζευγάρι.

Μάλιστα η κοινή τους εμφάνιση,

στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", τροφοδότησε τα σενάρια αυτά!

Η Μαρίνα Καλογήρου μιλώντας στο περιοδικό "Madame Figaro" μίλησε για το Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη συνεργασία τους στη ταινία "Αν".

“Η συνεργασία μας στην ταινία “Αν” ήταν πολύ καλή από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ δεκτικός στον τρόπο μου κι εγώ στον δικό του κι έτσι συνεργαστήκαμε χωρίς δυσκολίες. Ειδικά για τον Χριστόφορο αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί κρατούσε τριπλό ρόλο: σεναριογράφου, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή” είπε η γνωστή ηθοποιός.

Σχετικά με τα στοιχεία που θαυμάζει στο Χριστόφορο απαντά:

“Θαυμάζω την ικανότητά του να χειρίζεται έξυπνα και γρήγορα 500 πράγματα το λεπτό και αυτό ασταμάτητα, επί μήνες. Δεν μπορώ να πω πως κάτι με δυσκόλεψε, γιατί ακόμα κι όταν διαφωνούσαμε είχα πάντα στο νου μου να τον βοηθήσω και να τον υποστηρίξω σ’ αυτό που κάνει και όχι να τον δυσκολέψω. Έτσι, κάποιες λίγες φορές που ζοριστήκαμε έκανα πίσω. Κι ο Χριστόφορος, επειδή είναι πολύ έξυπνος, αλλά και πολύ εντάξει, το εκτιμούσε και το αναγνώριζε. Δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ”.

Μαρίνα Καλογήρου
Keywords
Τυχαία Θέματα