ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ : Στέγασαν τον έρωτά τους σε ένα λεωφορείο!

Είναι τρελά ερωτευμένοι. Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Χτύπησαν την πόρτα της τράπεζας για να πάρουν στεγαστικό δάνειο, αλλά η πόρτα ήταν… ερμητικά κλειστή.

Τι έκαναν; “Ανακαίνισαν” ένα παλιό λεωφορείο και πλέον ζουν τον έρωτά τους στο σπίτι των ονείρων τους!

Είναι τρελά ερωτευμένοι. Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Χτύπησαν την πόρτα της τράπεζας για να πάρουν στεγαστικό δάνειο, αλλά η πόρτα ήταν… ερμητικά κλειστή.

Τι έκαναν; “Ανακαίνισαν” ένα παλιό λεωφορείο και πλέον ζουν τον έρωτά τους στο σπίτι των ονείρων τους!

Ο λόγος για τον 28χρονο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων Ντάνιελ Μποντ (Daniel Bond) και την 20χρονη αγαπημένη του Στέισι Ντινκγουότερ (Stacey Drinkwater).

Όταν ο Ντάνιελ πρότεινε στην Στέισι να συγκατοικήσουν στην Κορνουάλη της Αγγλίας, ένιωσε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Την επόμενη μέρα συγκέντρωσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και άρχισε να τα καταθέτει σε διάφορες τράπεζες ζητώντας στεγαστικό δάνειο, προκειμένου να αγοράσουν ένα μικρό διαμέρισμα.

Η μία μετά την άλλη, όμως, οι τράπεζες απαντούσαν αρνητικά και πολύ σύντομα οι ερωτευμένοι νέοι βρέθηκαν μπροστά σε αδιέξοδο...

Απελπισμένος στη σκέψη ότι η Στέισι θα τον εγκαταλείψει, ο Ντάνιελ έβαλε στόχο ζωής να βρει άμεσα στέγη για τον έρωτά τους.

Αγόρασε ένα εγκαταλειμμένο διώροφο λεωφορείο (παρότι η μητέρα του επέμενε πως ήταν πολύ χαζή επένδυση), ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του αρχιτέκτονα και έπειτα από σκληρή δουλειά τεσσάρων μηνών... καλωσόρισε τη Στέισι στο σπίτι τους.

Το λεωφορείο είχε μεταμορφωθεί σε ένα άνετο διαμέρισμα με δύο κρεβατοκάμαρες, υπέροχη θέα, φωτεινά δωμάτια, ευρύχωρη κουζίνα (με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και τρεχούμενο νερό), μπαρ, τουαλέτα, μπάνιο, αίθουσα αναψυχής, σαλόνι και τραπεζαρία!

Το επόμενο στοίχημα που θέλει να κερδίσει ο πεισματάρης Ντάνιελ, πλέον, είναι η απόκτηση διπλώματος οδήγησης λεωφορείου ώστε να κάνουν ταξίδια με το σπίτι τους και να χαίρονται τις διακοπές τους με ελάχιστα έξοδα...

“Θέλαμε απεγνωσμένα να συγκατοικήσουμε αλλά τα σπίτι ήταν τόσο ακριβά που οι οικονομίες μας δεν αρκούσαν ούτε για τα νοίκια μιας χρονιάς. Είμαι τόσο χαρούμενος που τα κατάφερα τελικά!”, λέει ο Ντάνιελ και αγκαλιάζει την Στέισι που ψάχνει τα κατάλληλα έπιπλα για όλους τους χώρους του “σπιτιού” τους.

“Προς το παρόν δεν έχουμε παιδιά αλλά εάν ποτέ αποκτήσουμε νομίζω ότι ο αγαπημένος μου θα βρει ένα σχολικό λεωφορείο να το μετατρέψει σε παιδικά δωμάτια”, συμπληρώνει η Στέισι γελώντας!

Μέχρι τότε, πάντως, το ζευγάρι ετοιμάζεται να αγοράσει ένα λεωφορείο το οποίο θα μετατρέψει σε μπαρ προκειμένου να λύσει και το βιοποριστικό του πρόβλημα.

Βρετανία
Keywords
Τυχαία Θέματα