ΝΑΣΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ : Όλες οι λεπτομέρειες του (3ου) γάμου του

Τρίτο στεφάνι ετοιμάζεται να βάλει ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά, Νάσος Γαλακτερός.

Ο πάλαι ποτέ άσσος του μπάσκετ, θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στις 18 Αυγούστου, στη γενέτειρα της δημοσιογράφου Θεσσαλονίκη.

Τρίτο στεφάνι ετοιμάζεται να βάλει ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά, Νάσος Γαλακτερός.

Ο πάλαι ποτέ άσσος του μπάσκετ, θα παντρευτεί την αγαπημένη του Νάνσυ Ζαμπέτογλου στις 18 Αυγούστου, στη γενέτειρα της δημοσιογράφου Θεσσαλονίκη.

Το

ζευγάρι είναι μαζί τεσσεράμισι χρόνια. Σύμφωνα με την Μεσημεριανή Μελέτη, ο γάμος θα γίνει σε ένα εκκλησάκι στο Αμερικάνικο Κολέγιο. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 60.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θα επιλέξει το νυφικό της από τον οίκο που διαθέτει η οικογένειά της και θα είναι τόσο απλό που θα θυμίζει περισσότερο φόρεμα και όχι νυφικό.

Η διακόσμηση, τόσο της εκκλησίας, όσο και του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση θα είναι λιτή και ρομαντική ακολουθώντας όλο το σχεδιασμό του γάμου που σύμφωνα με το ζευγάρι θα είναι λιτός και διακριτικός.

Για ταξίδι του μέλιτος δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πού θα  πάνε αν και μέσα στις επιλογές τους είναι η Χαλκιδική ή κάποιο νησί του Αιγαίου.

Νάσος Γαλακτερός
Keywords
Τυχαία Θέματα