ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ : On air προσωπικές αποκαλύψεις... περί σχέσεων

Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε καλεσμένη σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και συζήτησαν περί σχέσεων. Μια διαφωνία της Ελένης με την καλεσμένη της ηθοποιό, έγινε αφορμή για να προβεί η Ελένη σε προσωπικές αποκαλύψεις.

“Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων όλα θα μου ξινίσουν γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Αλλά μέχρι τότε μπορώ να περνάω καλά και να το χαίρομαι”, είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε καλεσμένη σήμερα η

Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και συζήτησαν περί σχέσεων. Μια διαφωνία της Ελένης με την καλεσμένη της ηθοποιό, έγινε αφορμή για να προβεί η Ελένη σε προσωπικές αποκαλύψεις.

“Κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων όλα θα μου ξινίσουν γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας μου. Αλλά μέχρι τότε μπορώ να περνάω καλά και να το χαίρομαι”, είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Την κουβέντα πυροδότησε η δήλωση της Ελισάβετ ότι το amore της θα πρέπει να το εγκρίνουν οπωσδήποτε πρώτα οι φίλοι της, κάτι που βρήκε αντίθετη την Ελένη.

 “Αν δεν ταιριάζουν τα χνώτα του καλού σου με τους φίλους σου μπορεί να έχουν μια ξινίλα, αλλά τι σε νοιάζει εσένα όμως αν περνά ωραία μαζί του;”, αναρωτήθηκε και συνέχισε:

“Εγώ αν μ’ αρέσεις πολύ και τρελαίνομαι δεν με ενδιαφέρει και 100 να πουν ότι δεν τους αρέσει. Δεν τους ακούω. Δηλαδή θα είμαι εγώ ξετρελαμένη με κάποιον, θα πεθαίνω και θα μ’ ενδιαφέρει αν θα αρέσει στη φίλη μου; Θα μ’ ενδιαφέρει, αλλά δε θα χαλάσω τη σχέση μου. Δε με νοιάζει καθόλου”.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή στο βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα