ΧΑΪΝΤΙ ΧΟΡΤΕΝ : Ξανά στην Ρόδο με το Carinthia VII

Τέσσερις μήνες μετά την τελευταία της επίσκεψη στη Ρόδο η Αυστριακή επιχειρηματίας Heidi Horten από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο θα επισκεφθεί και πάλι στο νησί.

Φυσικά το ταξίδι της στη Ρόδο θα γίνει με την πολυτελή θαλαμηγό της Carinthia VII η οποία τα τελευταία χρόνια καταπλέει δύο φορές το χρόνο στο λιμάνι προκαλώντας το θαυμασμό ντόπιων και ξένων.

Τέσσερις μήνες μετά την τελευταία της επίσκεψη στη Ρόδο η Αυστριακή επιχειρηματίας Heidi

Horten από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο θα επισκεφθεί και πάλι στο νησί.

Φυσικά το ταξίδι της στη Ρόδο θα γίνει με την πολυτελή θαλαμηγό της Carinthia VII η οποία τα τελευταία χρόνια καταπλέει δύο φορές το χρόνο στο λιμάνι προκαλώντας το θαυμασμό ντόπιων και ξένων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της εφημερίδας "Ροδιακή", μέσα στις επόμενες μέρες θα βρίσκεται και πάλι στη Ρόδο.

Η Heidi Horten βρέθηκε τελευταία φορά στο νησί στα μέσα Μαΐου και μάλιστα τότε την επισκέφθηκε αντιπροσωπεία από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού. Στελέχη του Οργανισμού, θέλοντας να εκφράσουν την χαρά τους για το γεγονός ότι η γνωστή επιχειρηματίας της Αυστρίας, που συγκαταλέγεται στη λίστα των πλουσιότερων γυναικών στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, παραμένει πιστή στο ραντεβού της με τη Ρόδο κάθε καλοκαίρι, την επισκέφτηκαν στο mega yacht, στον κεντρικό λιμένα Ρόδου, με σκοπό να την καλωσορίσουν, να ευχηθούν σε αυτήν και το πλήρωμα, ευχάριστη παραμονή στο νησί της Ρόδου, να της προσφέρουν λουλούδια, καθώς και υλικό για την καλύτερη ενημέρωση της για τον τουριστικό προορισμό της Ρόδου, αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρονται πάνω στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θαλαμηγός συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του κόσμου με μήκος που φτάνει τα 97 μέτρα και εντάσσεται στην κατηγορία των mega yachts. Όσο για την ιδιοκτήτριά του ανήκει στις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου ενώ βρίσκεται και μέσα στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους της Αυστρίας καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση.

Η θαλαμηγός κατασκευάστηκε το 2002 είναι η δωδέκατη σε μέγεθος στον κόσμο και μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα, ενώ το πλήρωμά της είναι 28μελές.

Η ιστορία της ιδιοκτήτριάς της Heidi Jelinek μοιάζει με παραμύθι. Το 1959 όταν ήταν 19 ετών γνωρίστηκε σε ένα μπαρ ξενοδοχείου με το Γερμανό πολυεκατομμυριούχο Helmut Horten ιδιοκτήτη-ιδρυτή της επώνυμης Γερμανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων. Παρά την 30χρονη διαφορά ηλικίας τους παντρεύτηκαν 7 χρόνια μετά τη γνωριμία τους. Όταν ο Helmut Horten πέθανε το 1987 η Heidi είχε την τύχη να κληρονομήσει από αυτόν το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολλαρίων. Από τότε μοιράζει το χρόνο της μεταξύ πολυτελών θέρετρων ανά τον κόσμο. Πριν δέκα χρόνια απέκτησε και τη συγκεκριμένη θαλαμηγό που της επιτρέπει να οργώνει το Αιγαίο μιας και φαίνεται ότι αγαπά ιδιαίτερα τα Ελληνικά νησιά.

Χάιντι Χόρτεν
Keywords
Τυχαία Θέματα