ΚΙΜΟΥΛΗΣ - ΜΑΤΣΟΥΚΑ : Μαζί επί σκηνής

Μαζί επι σκηνής του θεάτρου Αθηνών θα δούμε από τον Οκτώβριο τον Γιώργο Κιμούλη και την Δήμητρα Ματσούκα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρήκε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο ενός Γερμανού συγγραφέα και τη διασκευή υπογράφει ο ίδιος Γιώργος Κιμούλης μαζί με τον Άκη Δήμου.

Μαζί επι σκηνής του θεάτρου Αθηνών θα δούμε από τον Οκτώβριο τον Γιώργο Κιμούλη και την Δήμητρα Ματσούκα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρήκε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο

έργο ενός Γερμανού συγγραφέα και τη διασκευή υπογράφει ο ίδιος Γιώργος Κιμούλης μαζί με τον Άκη Δήμου.

Η υπόθεση:

Ένας δημοσιογράφος, πολεμικός ανταποκριτής και πολιτικός αναλυτής, απαξιωμένος ακόμη και από την ίδια του την εφημερίδα, εχθρός της δημοσιογραφικής γραφής, που αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη ή διαστρεβλώνει την αλήθεια, βρίσκεται ξεπερασμένος απ το συρμό του δημόσιου λόγου και αναγκάζεται απ’ τον αρχισυντάκτη του να πάρει μία συνέντευξη από μία σταρ της τηλεόρασης, μια ηθοποιό επιτυχημένης σειράς, καθιερωμένης σχεδόν αστραπιαία.

Η τυχαία συνάντηση των δύο ανθρώπων φέρνει αντιμέτωπους δυο κόσμους με διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετική αισθητική, διαφορετικούς αξιακούς κώδικες, διαφορετικές γενιές. Το τότε και το τώρα. Θα μείνουν πάντα παράλληλοι οι δρόμοι τους, ή υπάρχει πιθανότητα συνεννόησης και σύγκλισης πορειών; Μήπως η προσπάθεια προσέγγισης είναι αναίτια και η μοναδική σύνδεση που αξίζει να υπάρχει μεταξύ τους, είναι μία διαρκής σύγκρουση.

ΘέατροΓιώργος ΚιμούληςΔήμητρα Ματσούκα
Keywords
Τυχαία Θέματα