Υποκλοπή από υποκλοπή …διαφέρει

Η πρώτη υπόθεση, σημειώνει που έρχεται στο φως μετά την «απόδραση» στη Ρωσία του Αμερικανού Σνόουντεν, συνδέεται κατά τον κ.Κακλαμάνη, με την πρακτική που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ από μακρού χρόνου παγκοσμίως, ως δόγμα στρατηγικής τους, με μέσα υψηλής τεχνολογίας και ανάλογη στελέχωση των μυστικών τους υπηρεσιών, σε συνεργασία με εταιρίες τους που καλύπτουν όλες τις εντός και εκτός διαδικτύου επικοινωνίες ανά τον κόσμο.

«Είναι αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι για ένα τέτοιας εμβέλειας και σημασίας έργο χρησιμοποιήθηκαν κατ’ εξαίρεση για την Ελλάδα… καρτοκινητά που κάποιοι Αμερικανοί αγόραζαν από μαγαζάκια ηλεκτρονικών ειδών της Ακτής Θεμιστοκλέους στον Πειραιά!.. Και ότι στήθηκαν ένα «εργαστήριο δοκιμών» στην Παλλήνη και τρία κέντρα παρακολούθησης στον Κηφισό και τη λεωφόρο Συγγρού!», συνεχίζει.

Ως εκ τούτου, εκφράζει τη λύπη του, καθώς διαπιστώνει προσπάθειες συγκάλυψης της δεύτερης περίπτωσης. «Με αφορμή την πρώτη υπόθεση, συνεχίζεται ανανεούμενη η προσπάθεια οριστικής συγκάλυψης των ευθυνών, πολιτικών και ποινικών, κυβερνητικών πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, σε συνεργασία με παράγοντες της Δικαιοσύνης για τις ευρείας έκτασης παρακολουθήσεις – που άλλωστε δεν έπαψαν ποτέ στην Ελλάδα- από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες», καταγγέλλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα