Υπό παραίτηση η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Με απόφαση του ΔΣ ορίστηκε γενική συνέλευση στις 14 Μαΐου για εκλογή νέας διοίκησης, με το υπάρχον συμβούλιο να παραμένει έως τότε με διεκπεραιωτικό ρόλο.

Βέβαια, το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα θα αναλάβει να διαχειριστεί την επόμενη μέρα και θα πάρει τις καθοριστικές αποφάσεις σε μία ομάδα που του χρόνου θα αγωνίζεται -γεμάτη χρέη- στη Football League.

Άφαντοι οι παλαίμαχοι

Μετρημένοι στα δάχτυλα του

ενός χεριού ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που δεν φοβήθηκαν και βγήκαν μπροστά, μίλησαν στον Τύπο στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου. Ήταν ελάχιστοι. Οι υπόλοιποι κρύφτηκαν και με διάφορες δικαιολογίες απέφυγαν να τοποθετηθούν.

Πολλοί ζήτησαν ηρεμία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή γιατί ενδεχόμενες δηλώσεις μπορούν να κάνουν μεγαλύτερο κακό. Άλλοι δεν σήκωναν τηλέφωνα, άλλοι έβρισκαν απίθανες δικαιολογίες για να μη μιλήσουν.

Η ΑΕΚ πέφτει. Η ιστορική αυτή ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς, τίτλους και επιτυχίες, οδηγείται στο γκρεμό. Κι όμως στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του Δικεφάλου, οι παλαίμαχοι κρύβονται. Ντροπή…

Keywords
Τυχαία Θέματα