Ξέσπασμα Άκη για την προφυλάκιση της Βίκυς

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τις υπεράκτιες εταιρείες, ούτε η γυναίκα του, ούτε η κόρη του, αναφερόμενος στις εταιρείες – οχήματα, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο χρησιμοποίησε για να αποκτήσει τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο πρώην υπουργός ξέσπασε απολογούμενος υπερασπιζόμενος τη Βίκυ Σταμάτη χαρακτηρίζοντας κορωνίδα της σκευωρία την απόφαση για την προφυλάκιση της. «Μάνα ανήλικου παιδιού -η σύζυγος μου- βρέθηκε στη φυλακή. Το ίδιο και η κόρη μου μάνα τριών ανήλικων παιδιών», είπε ο κατηγορούμενος. Και πρόσθεσε: «Έχω και ένα παιδί επτά ετών που αναγκαστικά

βρέθηκε αναγκαστικά εξόριστο 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα».

Ο πρώην υπουργός απευθυνόμενος στους δικαστές είπε: «Είναι νόμιμο να μας φυλακίσουν στο όνομα της οικογενειακής ευθύνης, εμάς παντελώς αθώους ανθρώπους; Αναιτιολόγητη η προφυλάκιση της, άρα υπήρξαν παρεμβάσεις και δεν μου το βγάζετε αυτό από το μυαλό, ενώ εγώ δεν ζήτησα, ούτε θα ζητήσω παρεμβάσεις», κατέληξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Οι διάδοχοι του, υπουργοί Άμυνας, οι οποίοι έχουν αφήσει τα υποβρύχια να …στέκονται βρέθηκαν στο στόχαστρο της απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

« Σπηλιωτόπουλος, Παπαντωνίου, Μεϊμαράκης, Βενιζέλος. Μεγάλα ονόματα…» είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για να τον διακόψει η υπεράσπιση λέγοντας: Και ο Αβραμόπουλος…

Και η απάντηση του Άκη, άκρως αποκαλυπτική και καυστική: Ήταν και ο Αβραμόπουλος; Δεν το πήρα χαμπάρι. Δεν ήταν υπουργός Εξωτερικών; Α, τον έφαγε ο Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα