Βόλτα στη Θεσσαλονίκη έκανε ο Ολυμπιακός

Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο βαθμό που περνάει σαν σε… περίπατο από το «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον απογοητευτικό και προβληματικό Άρη.

Στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League, οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν 2-0 τους Θεσσαλονικείς και αύξησαν ξανά τη διαφορά από

τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +8.

Το σκορ άνοιξε νωρίς-νωρίς με τέρμα του Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ στο 27ο λεπτό ο Βάις με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0 για τους Πειραιώτες.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ της ομάδας του Νίκου Γουλανδρή πριν από 40 χρόνια που έμεινε αήττητη για 29 αγώνες εκτός έδρας και η 14 νίκη σε 15 ματς στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Αρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (79′ Κοτσαρίδης), Αγκάνθο (73′ Τσουκάνης), Τάτος, Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (63′ Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Έλσνερ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Τόρες, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65′ Εντινγκά), Βάις (77′ Σαβιόλα), Ντομίνγκες (84′ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα