Τζεμπούρ της τελευταίας στιγμής

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων για να δούμε τον Ολυμπιακό να λυτρώνεται από τον Ράφικ Τζεμπούρ -στο 97′- και να φεύγει με το τρίποντο της νίκης από τη Λειβαδιά. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ουκ ολίγες ευκαιρίες, έχασε σίγουρα γκολ, πολλά εκ των οποίων έδιωξε ο εξαιρετικός Κυριακίδης και τελικά έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 97ο

λεπτό (δύο λεπτά μετά το πεντάλεπτο της καθυστέρησης που έδειξε ο διαιτητής) με τον Τζεμπούρ να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός είχε δύο δοκάρια (με τους Πόι και Ακόστα σε κάθε ημίχρονο) και έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα βαθμό και να μείνει αήττητος για 7η φορά στα τελευταία οκτώ ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Βασιλείου (86′ Ρομέου), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ροτζέιρο (92′ Μίλιεβιτς), Πόι, Νικολακάκης, Λισγάρας.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46′ Πίνο), Αμπντούν (80′ Πάντελιτς), Μασάντο (70′ Μήτρογλου), Τζιμπούρ.

Βαθμολογία σε 16 αγώνες:

Ολυμπιακός 45*

ΠΑΟΚ 34

Αστέρας Τρίπολης 28

Ατρόμητος 28

Λεβαδειακός 24*

ΠΑΣ Γιάννινα 22

Πανιώνιος 21

Πανθρακικός 21*

Παναθηναϊκός 20

Πλατανιάς 18*

Ξάνθη 18*

ΟΦΗ 17

Αρης 16

ΑΕΚ 15*

Βέροια 15

Κέρκυρα 12

*Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Πανθρακικός και Πλατανιάς έχουν από 17 αγώνες

Keywords
Τυχαία Θέματα