Τοροσίδης, Τζεμπούρ και μεταγραφές

Πολλά είναι τα ζητήματα που τρέχουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να έχει την αγωνιστική σιγουριά σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει όμως κάποια μέτωπα να κλείσει. Αρχικά, πρέπει να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη.

Με τον πρώτο τα πράγματα είναι δεδομένα και εκτός απροόπτου θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον δεύτερο όμως το θέμα είναι πιο περίπλοκο, αφού ο Τοροσίδης δεν έχει ανοίξει

τα χαρτιά του. Βλέπετε, το ενδεχόμενο του εξωτερικού είναι πάντα ανοιχτό και πληθαίνουν οι φήμες για τη Ρόμα.

Πέραν των δύο παραπάνω περιπτώσεων, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει και το μεταγραφικό κομμάτι ενόψει Γενάρη. Σε δύο θέσεις στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι «ερυθρόλευκοι» και δη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η πρώτη είναι αυτή του αμυντικού χαφ και η δεύτερη του ακραίου επιθετικού.

Για τον εξτρέμ πολλά θα κριθούν από την εικόνα που θα δείξει ο Χουάν Πάμπλο Πίνο τις προσεχείς εβδομάδες στου Ρέντη. Αν ο Κολομβιανός ακραίος μεσοεπιθετικός περάσει τις «εξετάσεις» του Ζαρντίμ, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στον αμυντικό χαφ, τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση του Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν δείχνει να προτιμά τον Σέρβο και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, εκτός αν ο νεαρός παίκτης πείσει τον Πορτογάλο προπονητή πως αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία. Υπενθυμίζουμε πως ο Φέισα ήταν βασικός επί Βαλβέρδε μέχρι να τραυματιστεί και να αρχίσει η ταλαιπωρία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα