Το «Τσίρκο του Ήλιου» επιστρέφει στην Ελλάδα

Στην οικογένεια του «Τσίρκου του Ήλιου» προστέθηκαν πέρυσι οι 120.000 Έλληνες θεατές, γνωρίζοντας για πρώτη φορά από κοντά τον «μαγικό κόσμο» του. Εξάλλου, το μυστικό του δημοφιλούς καλλιτεχνικού οργανισμού είναι η επιδίωξή του κάθε φορά να ξεπερνά τον εαυτό του.

Στις 29 Οκτωβρίου, λοιπόν, καταφθάνει στο ΟΑΚΑ με το «Dralion» παράσταση, σταυροδρόμι όλων των σκηνικών τεχνών. Εβδομήντα τέσσερις νταλίκες θα μεταφέρουν την υλικοτεχνική υποδομή του θεάματος. Τα σκηνικά θα ζυγίζουν 136 τόνους, μεταξύ των οποίων οι 3 τεράστιοι, αιωρούμενοι

ατσάλινοι δακτύλιοι και η γιγαντιαία μεταλλική πλάτη ύψους 26 μέτρων και πλάτους 60 μέτρων, που θ’ απλώνεται σ’ όλη την έκταση της σκηνής, συνολικής επιφάνειας 3 στρεμμάτων. Επιπλέον το εντυπωσιακό ανθρώπινο δυναμικό (230 άνθρωποι, 50 καλλιτέχνες και 180 τεχνικοί, προπονητές, μασέρ, γυμναστές, μάγειρες κ.α.) θα πλαισιωθεί στην Ελλάδα από 200 επιπλέον άτομα (τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό).

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέσω internet στο www.lavris.gr και επίσης στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Τιμές εισιτηρίων Δ’ ζώνη: 35€, Γ’ ζώνη: 45€, Β’ ζώνη: 55€, Α’ ζώνη: 65€, VIP SILVER: 75€, VIP GOLD: 90€, VIP PLATINUM: 120€.

Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες.

Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων ανάλογα με τον αριθμό – πληροφορίες για ομαδικά στο τηλ. 210 72 58 510 .

Keywords
Τυχαία Θέματα