ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΚΑ

15:15 8/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Εκατοντάδες άνθρωποι από την πολιτική, επιχειρηματίες, εκδότες, καλλιτέχνες, αλλά και απλοί πολίτες είπαν το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Συγκινημένος και συντετριμμένος ο σύζυγος της Μαρίκας Μητσοτάκη, αλλά και τα παιδιά της, Ντόρα, Κυριάκος, Κατερίνα και Αλεξάνδρα, όπως και τα εγγόνια της βρέθηκαν στο Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να την αποχαιρετήσουν. «Αν είχες ακούσει τους γιατρούς

δεν θα ήμασταν εδώ, ούτε εγώ, ούτε η Ντόρα, ούτε η Αλεξάνδρα, ούτε η Κατερίνα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επικήδειο λόγο του.

Στην εκκλησία έφτασαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Στέφανος Μάνος, ο Γ. Γιακουμάτος, ο Γ. Καρατζαφέρης, ο Α. Ανδριανόπουλος, ο Γ. Παπαθανασίου, αλλά και άνθρωποι εκτός πολιτικής, όπως ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Σταύρος Ψυχάρης κ.ά.

Τα σκαλιά του Αγίου Διονυσίου ανέβηκαν επίσης ο Μανώλης Γλέζος, η Ζωή Λάσκαρη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μιμή Ντενίση και πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι. Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για να τον συλλυπηθεί.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής στα Χανιά, στις 14:00 της Τετάρτης θα ψαλεί τρισάγιο και η ταφή της θα γίνει σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα