Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τη Μαρίκα Μητσοτάκη

Το τελευταίο αντίο στην Μαρίκα Μητσοτάκη είπαν συγγενείς, φίλοι και πλήθος πολιτών στην νεκρώσιμο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Σκουφά.

Όταν από την εκκλησία βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω, χειροκρότησε. Τα χειροκροτήματα έγιναν πιο έντονα, όταν από τον Ιερό Ναό βγήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη,

με δάκρυα στα μάτια. Ο κόσμος της φώναζε να κάνει κουράγιο…

Από νωρίς, έφτασαν στελέχη της ΝΔ και άνθρωποι εντός και εκτός πολιτικής, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η Μιμή Ντενίση.

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

Η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη θα μεταφερθεί το απόγευμα στα Χανιά, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής, εκεί όπου την Τετάρτη στις 14:00 θα ψαλλεί τρισάγιο. Η ταφή θα γίνει, σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα