Το ταξίδι μιας ευχής

H έκθεση περιλαμβάνει 12 γλυπτά, κατασκευές και σχέδια, μέσα απ’ τα οποία ο επισκέπτης θα περιηγηθεί σε ένα ταξίδι αναζήτησης, πέρα από τα όρια της πραγματικότητας. Σε ένα μύθο που διέπεται από τα στοιχεία της αρμονίας, του ιερού και της ομορφιάς.

Όπως ο καθηγητής της Γιώργος Χουλιαράς αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Στην δουλειά της αυτά αναδεικνύονται και από την θεματολογία της και από το υλικό που διάλεξε να πλέξει το παραμύθι της. Σαν τις παλιές υφάντρες, υφαίνει με άπειρη υπομονή το παραμύθι της από εξωτικά πτηνά, κυκλοδίωκτες πολύχρωμες συνθέσεις, ονειρικά συρμάτινα αντικείμενα

καθημερινότητας, που σχοινοβατούν σε μια ακραία ποιητική πραγματικότητα. Παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι η ποιητική της διάθεση συνδυάζεται με μια χρηστική αντίληψη, όπως παλιά το αντικείμενο είχε τον προορισμό του. Στα σχέδιά της, όπου συνδυάζονται τα αφηρημένα σχήματα με το πραγματικό στοιχείο της φιγούρας, υπάρχει το άρωμα μιας άλλης εποχής».

INFO: Gallery 7, Σόλωνος, 20 & Βουκουρεστίου, 210 3612050. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:00 – 14:00. & 18:00 – 21:00, Τετάρτη, Σάββατο: 11:00 – 15:00. Είσοδος ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα