Το τάγμα εφόδου της Νίκαιας εν δράσει

Ναζιστικοί χαιρετισμοί μπροστά σε αναμμένη φωτιά στο ύπαιθρο, νυχτερινές ασκήσεις με… κάμψεις, τροχάδην και παροχή πρώτων βοηθειών, στολές παραλλαγής με μαχαίρια και άλλα όπλα περιλαμβάνει η εκπαίδευση των Χρυσαυγιτών.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα μέλη της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια. Σήμερα, το «Εθνος» αποκαλύπτει στοιχεία από την εκπαίδευσή τους, τα οποία παραπέμπουν πέρα από κάθε αμφιβολία σε παραστρατιωτική οργάνωση που επιδίδεται σε νυχτερινά γυμνάσια στρατιωτικού τύπου.

Νεαροί άνδρες με στολές παραλλαγής,

κουκούλες full face και στρατιωτικά μαχαίρια περασμένα στις ζώνες τους χαιρετούν ναζιστικά κρατώντας την ελληνική σημαία, τρέχουν ημίγυμνοι μέσα στο ψύχος και το σκοτάδι, επιδίδονται σε ασκήσεις “κάλυψης – προκάλυψης”, μυούνται στο δόγμα του μίσους από τους επικεφαλής της οργάνωσης, επιδιδόμενοι σε “νύχτες εκπαίδευσης” καρικατούρα των νυχτερινών ασκήσεων στον Ελληνικό Στρατό.

Στον επίλογο του βίντεο οι Νοσταλγοί του Χίτλερ προειδοποιούν για το τί επρόκειτο να ακολουθήσει, κλείνοντας με τη φράση «Έσεται Ήμαρ».

Keywords
Τυχαία Θέματα