Το πιο περίεργο αντικλεπτικό

Είναι γνωστό, ότι στις ΗΠΑ οδηγούν σχεδόν όλοι αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today, μόλις το 6,5% των ταξινομημένων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ διαθέτει χειροκίνητο σαζμάν. Έτσι δεν ξενίζει η εκτίμηση, ότι μόνον ένας στους δέκα Αμερικανούς γνωρίζει να οδηγεί αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων . Μάλιστα οι σχολές οδήγησης διαθέτουν συνήθως στόλους αυτοκινήτων αποκλειστικά

και μόνον με αυτόματα σαζμάν, ενώ και πολλά μοντέλα δεν προσφέρονται στην αμερικανική αγορά με χειροκίνητα κιβώτια.

Αυτό το γεγονός αποδείχθηκε ευεργετικό για έναν άνδρα, που μετέφερε μία παραγγελία φαγητού με το βανάκι του στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Όπως αναφέρει η αστυνομία, μόλις σταμάτησε ο άνδρας εμπρός από το σπίτι από το οποίο είχε δεχθεί την παραγγελία, βγήκαν έξω τρεις άνδρες και τον απείλησαν με μαχαίρι.

Οι ληστές φορούσαν μαύρα ρούχα και χαμηλά κατεβασμένα καπέλα του μπέιζμπολ, ενώ του ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το…φαγητό! «Η τριάδα μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, κανένας όμως δεν γνώριζε, πώς να χειριστεί το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί της το φαγητό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην ιντερνετική έκδοση της εφημερίδας «The Republican».

Ίσως το πιο περίεργο «αντικλεπτικό σύστημα», που θα μπορούσε να επινοήσει κάποιος.

Από το autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα