Tο παιχνίδι των άστρων στο ζώδιο της επανάστασης

Κριός

Μπροστά σου ανοίγεται μία εβδομάδα όπου στρέφεις το βλέμμα σου στα back up σου. Ναι, για μία ακόμα φορά αυτοί είναι οι φίλοι σου – κι επειδή αυτούς τους διαλέγουμε, δεν κάνει να τους παιδεύουμε. Μην εκπλαγείς αν ξεκαθαρίσει το τοπίο από κάποιες «φιλίες» που είχαν καιρό τώρα κάνει τον κύκλο τους, ή από άλλες που είχαν μείνει σε ένα ρόλο καθαρά τυπικό. Προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες ιδέες που θα σου δώσουν φίλοι, και ίσως και μία ερωτικότατη γνωριμία μέσω αυτών!

Ταύρος

Η καριέρα σου – ξέρεις, αυτός ο βράχος που τον σπρώχνεις ολημερίς ως την κορυφή του βουνού και λίγο πριν

τη φτάσεις κατρακυλάει και σε βρίσκει η νύχτα ξανά στους πρόποδες; – δείχνει σημάδια ότι αρχίζει να αναπνέει και χωρίς μηχανική υποστήριξη, Ταύρε. Βέβαια, έχεις ρίξει τη δουλειά του αιώνα για να συμβεί αυτό, αλλά σημασία τώρα έχει ότι και τα πράγματα κινούνται, και ευκαιριούλες παρουσιάζονται στον ορίζοντα, και αν κινηθείς σοφά μπορείς σε κάποιο χρονικό ορίζοντα να έχεις και χρήματα. Γιατί όλα τόσο αργά; Με την κυβερνήτη σου ανάδρομη, πάλι καλά που κινείται το σύμπαν υπέρ σου έστω και τόσο, λέω εγώ.

Δίδυμοι

Σε έπιασε πάλι το “nafygw nafygw” virus; Δεν ήταν δα και δύσκολο, με τόσο ενεργοποιημένο τον 9ο οίκο σου των μακρινών ταξιδιών! Η γνώμη μου είναι να ενδώσεις, και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά να φύγεις, έστω και για ένα διήμερο, έστω κι αν ο μακρινότερος προορισμός που μπορείς να φτάσεις είναι η Αίγινα. Άλλωστε, το ταξίδι πρωτίστως πραγματοποιείται στο μυαλό και στην καρδιά, κι ο προορισμός δεν έχει καμία σημασία – αν, δε, έχεις μαζί κι εκείνον/η που αγαπάς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις ωραιότατες όψεις των ημερών για σεξ που θα μείνει και στους δύο αξέχαστο!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα μοιάζει να λύνονται κάποιοι κόμποι, οι βασικότεροι εκ των οποίων είναι στο στομάχι σου, Καρκινάκι. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ωραία νέα γνωριμία ιδιαίτερα σεξουαλικού και ερωτικού χαρακτήρα. Επειδή, επίσης, είναι πολύ δυσεύρετο πράγμα το συγκλονιστικό σεξάκι με το καλημέρα σας, κόψε τις πολλές γκρίνιες και «ευαισθησίες» μη γίνει ο άνθρωπος Λούης πριν καλά καλά χαρείς. Προς διευθέτηση οδεύουν και κάποια οικονομικά βάσανα – χρέη; Χρήματα κοινά με άλλους; Κληρονομικά; Ό,τι και να είναι, πάει προς τακτοποίηση.

Λέων

Όλα τα γκάζια στον άξονα Εγώ vs Εμείς – και ξέρεις τι σου είναι το δικό σου το Εγώ, Λέων παιδί μου, έτσι; Λοιπόν, προκειμένου να έχεις κι ένα «Εμείς» να σου βρίσκεται, ο άθλος της εβδομάδας είναι να μην ενδώσεις στην πόλωση. Όσο πιο δικτατορίσκος, δογματικός, ντίβα γίνεσαι (Λέων), τόσο Ο/η Άλλος/η απέναντί σου ουρλιάζει για επανάσταση (Υδροχόος). Όσο περισσότερο είσαι «στην κοσμάρα σου» (Υδροχόος), τόσο πιο πολύ «αφεντικό» και «πάτρωνας» γίνεται ο άνθρωπός σου. Η λύση; Φυσικά η ισορροπία (Άρη στο Ζυγό δεν έχουμε;)

Παρθένος

Να ένα γήπεδο στο οποίο μπορείς να παίξεις μπάλα – η σωματική σου υγεία, η οποία πάντα αντανακλά την ψυχική σου ισορροπία. Ναι, αυτή την εβδομάδα η αστρολόγος σου θέλει να μην ασχοληθείς καθόλου με έρωτες, χρήματα, δουλειές και ό,τι άλλο σε καίει και σε τσουρουφλίζει, και να κάνεις απλά πραγματάκια του τύπου: «δεν πάω για ύπνο 3 το πρωί επειδή χαζολογάω στο internet» «δεν τρώω μισό μαρούλι ανά τριήμερο κι αυτό το λέω σίτιση» «δεν κάνω μόνος μου το γιατρό να κάνω διαγνώσεις για ό,τι με πονάει/τραβάει/τρώει» και πάει λέγοντας. Θα με θυμηθείς.

Ζυγός

Η πάγια και εμπεριστατωμένη σου άποψη περί έρωτος είναι πως, αν δεν είναι υλικό άξιο να γεμίσει βιβλίο, καλύτερα να μη σου τρώει το χρόνο σου. Αυτή την εβδομάδα το σύμπαν συμφωνεί μαζί σου, και ο ερωτικός τομέας είναι hot, όσο δεν έχει υπάρξει εδώ και πολύ καιρό. Μη σου πω ότι μέχρι και one night stand παίζει να κάνεις, ποιος, εσύ, ο κος/κα Σοβαρή Σχέση 2014. (α) Μην το κρίνεις αν δε σου τύχει, (β) να μη σου πω πόσοι γάμοι ξεκίνησαν από ένα one night stand. Και πόσα διαζύγια, βεβαίως, ιδίως όταν το ένα από τα δύο συμμετέχοντα ζώδια της περί ης ο λόγος αθλοπαιδειάς είναι ακόμα πολύ, μα πάρα πολύ παντρεμένο.

Σκορπιός

Home is where the heart is, so where is the heart? Σε ρόλο φωτεινού σηματοδότη, τόσο ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο όσο και οι όψεις τους, αυτή την εβδομάδα απαντούν σε αυτό το καίριο ερώτημα. Πού είναι η καρδιά σου; Αν είναι σπίτι σου, έχει καλώς. Αν δεν είναι, οι όψεις των πλανητών είναι ένα κι ένα για να το κλείσεις με αμπάρες και συνοπτικές διαδικασίες (το σπίτι ντε) και να πας να βρεις την καρδιά σου, να φύγετε μαζί, αγκαλιασμένοι μες το ηλιοβασίλεμα και όλα τα σχετικά. Το να διεκδικήσεις την ευτυχία είναι, ξέρεις, η πρώτη ένδειξη ότι την αξίζεις.

Τοξότης

Αυτό το «σσσςςς, μη μιλάς!» της μαμάς σου πρέπει να σε ακολουθεί από τότε που, ετών τριών, είχες πει ξεκάθαρα και έξω φωνή ότι η θεία Ελένη είναι χοντρή και έχει μουστάκι. Σε κυνηγάει ακόμα η ρημάδα η λογοκρισία, και όχι άδικα Τοξότη – τον ακράτητο έχει το στόμα σου κι αυτή την εβδομάδα ακόμα περισσότερο. Το να σου πω να προσέχεις είναι ματαιότερο κι από το να ελπίζει κανείς στο έλεος της Τρόικας – αλλά θα σου πω κάτι άλλο: αν θέλεις σοβαρές σχέσεις, πρέπει να αποφασίσεις να τις δεις κι εσύ με τη σειρά σου σοβαρά.

Αιγόκερως

Έλα, και μπορεί να σε χτυπάνε οι πλανήτες κάτω σαν το χταπόδι για να μαλακώσεις, αλλά σου έχω και καλά νέα. Η εβδομάδα μας πατά ένα εξαιρετικό κομβίον εκκίνησης για τα βαλτωμένα οικονομικά σου – έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες, για απρόβλεπτες εξελίξεις που θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς υπέρ σου και για κέρδη κυριολεκτικά…ουρανοκατέβατα. Βάλε επίσης λίγο στην άκρη την παροιμιώδη…εχχχμμμ…. «σφιχτοσύνη» του ζωδίου σου και προσπάθησε να θυμάσαι και εκείνο το «δωρεάν λάβατε, δωρεάν δότε». Ναι, ενίοτε πρέπει να σκορπάς – είναι ακριβώς τότε που το σύμπαν στα επιστρέφει πολλαπλάσια!

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με τα γενέθλιά σας, αγαπημένα πλάσματα! Το φως του προβολέα είναι πάνω σας, μιας και, εκτός από τον Ήλιο, στο ζώδιό σας βρίσκεται και ο Ερμής, ο οποίος σχηματίζει ενδιαφέρουσες και ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Η απόφασή σας να πάτε κόντρα στο ρεύμα κάνοντας το μη αναμενόμενο και πολύ σας πάει, και πολύ καλά θα σας βγάλει. Ευνοούνται τα ρίσκα, οι εμπνεύσεις, οι ριζοσπαστικές κινήσεις και, βεβαίως, κάθε μα κάθε προσκόλληση στις πεπατημένες του παρελθόντος είναι λάθος μεγάλο. Κάντε χώρο για το καινούργιο στη ζωή σας!

Ιχθείς

Κυμαίνεσαι μεταξύ αισιοδοξίας και …αποκοτιάς, κάνοντας τα όρια μεταξύ θάρρους και θράσους θολά, αλλά ξέρεις κάτι; Δεν πειράζει, πραγματικά χρειάζεται και λίγο θράσος η ζωή μας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε εκεί έξω. Έχεις αγανακτήσει με τον εαυτό σου, με το χαμηλό προφίλ που επιμένεις να κρατάς και με τις συνεχείς σου φοβίες, και είπες αυτή τη φορά να κάνεις αυτό ακριβώς που θέλεις, και γαία πυρί μιχθείτω. Προφανώς η αστρολόγος σου συμφωνεί, και σε προειδοποιεί να μην αρχίσεις να μοιράζεις δεύτερες ή ακόμα και τρίτες συναισθηματικές ευκαιρίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα