Ενέργειες του Συλλόγου ΠΕ Ρεθύμνης για το ζήτημα της αξιολόγησης και της αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου

Tweet

Ενέργειες του Συλλόγου μας για το ζήτημα της αξιολόγησης και της αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου

Τις αμέσως επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί από το Σύλλογό μας για το ζήτημα της αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου τα εξής:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014:

Α)Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11-2 μ.μ. με σκοπό να μπλοκάρουμε την επιμόρφωση των Διευθυντών της 1ης περιφέρειας Ρεθύμνου

από τον οικείο σχολικό σύμβουλο. Καλούνται οι Διευθυντές να μη συμμετέχουν αξιοποιώντας τη στάση εργασίας και όλοι οι συνάδελφοι να δώσουν δυναμικό παρόν 11:45 έξω από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Β) Συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου μας με τους συναδέλφους Διευθυντές και Προϊσταμένους σχολικών μονάδων του Νομού Ρεθύμνου για συμπόρευση στο ζήτημα της (αυτό-) αξιολόγησης.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014:

Συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου μας με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, με σκοπό τον κοινό βηματισμό σε επίπεδο δράσεων για την αποτροπή της εφαρμογής της αυτοαξιολόγησης και της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος O Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Τρούλης Γιώργος Σαϊτάκης

Ρέθυμνο 18/01/2014

Αριθ. Πρωτ: 12Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Ν. ΡεθύμνηςΚαστρινογιαννάκη 43Τηλ./Fax: 28310-22612http://www.seperet.gr [email protected]Πληροφορίες:Γιώργος ΤρούληςΤηλ: 6945802754 Προς:- Όλα τα μέλη του Συλλόγου μας Κοινοποίηση:-ΔΟΕ-ΜΜΕ Tags: Σύλλογος ΠΕ Ρεθύμνης Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα