Τι θα μας φέρει ο νέος χρόνος

08:39 1/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, ο Άγιος Βασίλης για το 2014 θέλει να είσαι τολμηρός, να είσαι πάντα ο εαυτός σου δίχως να λογαριάσεις το κόστος και να μη φοβηθείς να ρισκάρεις! Η οικογένειά σου θα σε στηρίξει πολύ ψυχολογικά, σε μία χρονιά όπου καλείσαι να αφήσεις το σημάδι σου σε ο,τιδήποτε αφορά την αυτοέκφραση ή την καριέρα σου, και κατά την οποία οι ερωτικές σου σχέσεις θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου, ώστε να μείνει μόνο ό,τι αξίζει!

Ταύρος

Ο Άγιος Βασίλης θέλει το 2014 να επιδείξεις αντοχή, σταθερότητα, και να βάλεις μπροστά τα μεγάλα μέσα – όλη τη γλυκύτητα και

την πειθώ της Αφροδίτης που σε κυβερνάει. Ο Κρόνος για όλη τη χρονιά θα συνεχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, αλλά για κάθε μία από αυτές που περνά στο …χρονοντούλαπο, η αισιόδοξη επικοινωνία και η έντονη κοινωνική συναναστροφή θα σου φέρνουν δύο καινούργιες. Φρόντισε οι φετινές σου επιλογές να είναι σοφές!

Δίδυμοι

Το σεξ μπορεί κάλλιστα να αναδειχθεί σε κορυφαίο άθλημα για το 2014 για σένα, Δίδυμε – ίσως γι΄αυτό ο Άγιος Βασίλης θέλει να επιδείξεις λίγη περισσότερη αυτοσυγκράτηση και επιλεκτικότητα. Βλέπεις, ο τόσο ενεργοποιημένος 8ος ηλιακός σου οίκος μιλάει και για άλλα πράγματα: η βαθύτερη δυνατή ένωση με τον Άλλο, τα κοινά οικονομικά συμφέροντα επίσης είναι μερικά από αυτά. Το υπέρτατο Μαζί είναι μια ευτυχία που σχεδόν μπορείς να αγγίξεις, αλλά το να φτάσεις να την αξίζεις κιόλας προϋποθέτει πολλή δουλειά!

Καρκίνος

Για όλο το 2014 ο Κρόνος κάνει τον έρωτα μια πολύ σοβαρή υπόθεση, και ο Δίας σε γεμίζει αυτοπεποίθηση για τα χαρίσματά σου εκείνα που συγκαταλέγονται σε όσα δεν αγοράζονται με χρήμα: πίστη, γενναιοδωρία, όραμα, αξίες… Ο Άγιος Βασίλης λοιπόν θέλει να σταθείς γερά στα πόδια σου και να πεις «ναι» σε μία σχέση – πρόκληση η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Μπορεί η επιλογή σου να διαταράξει τις άριστες σχέσεις με την οικογένειά σου, αλλά για λίγο μόνο. Άλλωστε, εφ΄όσον ισχυρίζονται ότι σε αγαπούν, πρέπει και να σε αποδεχτούν, σωστά;

Λέων

Ο Άγιος Βασίλης, στο ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς θέλει να του υποσχεθείς πως θα προσέξεις πολύ την υγεία σου, και θα δώσεις στην εμφάνισή σου την επιμέλεια και τη φροντίδα που σου αξίζει. Θέλει επίσης να προσπαθήσεις να αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου όχι ως καταναγκαστικό έργο αλλά ως κάτι που σου παρέχει τα προς το ζην, και τους συναδέλφους σου όχι ως κατώτερα όντα αλλά ως πλάσματα με ευαισθησία και προβληματισμούς όπως κι εσύ. Κάνε το, και θα περάσεις υπέροχα αυτή τη χρονιά!

Παρθένος

Δημιουργικότητα, Χαρά, Παχνίδι – πράγματα συνυφασμένα μεταξύ τους, όσο και με τον ίδιο τον Έρωτα ως χαρά της ζωής αλλά και με το παιδί που κρύβεις μέσα σου, Παρθένε. Είναι όλα λέξεις και έννοιες «κλειδιά» για να ξεκλειδώσεις τις πύλες της αυτό-ολοκλήρωσης μέσα στο 2014. Ο Άγιος Βασίλης λοιπόν θέλει από σένα περισσότερη αισιοδοξία και πίστη στα υπέροχα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Γκρίνιαζε λιγότερο, χαμογέλα όσο πιο πολύ μπορείς γιατί σου πάει!

Ζυγός

Ο Άγιος Βασίλης στην αυγή της νέας χρονιάς θέλει, για αρχή, να σταματήσεις να ακούς όσους σου προφητεύουν ολέθρους επειδή θα είναι ο Άρης στο ζώδιό σου για 7 περίπου μήνες. Όχι, δεν θα χωρίσεις απαραίτητα, αν και είναι πολύ πιθανό να δείξεις το δρόμο προς την έξοδο σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει τίποτα άλλο πια να δώσει. Όμως, το σίγουρο είναι πως μία μακρά διέλευση Άρη σηματοδοτεί μια περίοδο όπου μαθαίνεις εκ νέου να διεκδικείς και να μάχεσαι, κάτι που καλό θα ήταν να ξαναθυμηθείς, δε νομίζεις;

Σκορπιός

Δε νομίζω πως ο Άγιος Βασίλης θα σου ζητήσει (κι άλλη) υπομονή για το 2014, Σκορπιέ! Ναι, ο Κρόνος θα είναι και φέτος στο ζώδιό σου χτίζοντας λιθαράκι λιθαράκι τη νέα σου πραγματικότητα, ενώ ο μπαμπάς Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φροντίζει για τη νέα τάξη πραγμάτων. Πιστεύω πως μάλλον θα σου ζητήσει να χρησιμοποιήσεις όλη την επικοινωνιακή σου δεινότητα, καθώς και όλες τις ευκαιρίες για μάθηση, περαιτέρω εκπαίδευση και προσωπική εξέλιξη που θα σου δοθούν. Πρέπει να αξίζεις τον καινούργιο, λαμπερό κόσμο που σου χτίζουν τα άστρα, όχι;

Τοξότης

Τα χρήματα και πώς να τα αποκτήσετε, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη φετινή χρονιά, Τοξότη – και μην ακούς εσύ τι λένε, ουδείς τα εμίσησε. Ο Άγιος Βασίλης θέλει λοιπόν να προσέξεις πολύ όλους τους ύπουλους και πλάγιους τρόπους που μπορεί να σου προκύψουν για να βγάλεις χρήματα. Το να τα «παντρευτείς» συγκαταλέγεται στα πολύ μεγάλα λάθη που θα μπορούσες να κάνεις φέτος. Αντίθετα, το να είναι η κινητήρια δύναμή σου ο έρωτας και τα όνειρά σου, μόνο σε καλό θα σου βγει!

Αιγόκερως

Το 2014 ξεκινά με τον Άγιο Βασίλη να σου εφιστά την προσοχή στο χάσμα μεταξύ του αληθινού, ιδιωτικού σου εαυτού και των κατά καιρούς κοινωνικών ρόλων και δημόσιων εικόνων που επιθυμείς να προβάλλεις. Όχι, δεν αναζητούμε τον άνθρωπο με βάση το κοστούμι που έχουμε ήδη έτοιμο για να του το φορέσουμε – βρίσκουμε τον άνθρωπο πρώτα και το θεαθήναι μας απασχολεί μετά. Θέματα καριέρας και οικογένειας βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς ανατέλλει μια χρονιά όπου όλα θα χρειαστεί να γίνουν λίγο πιο ειλικρινή και αυθεντικά.

Υδροχόος

Το 2014 έρχεται φορτωμένο δώρα αλλά και απαιτήσεις από σένα, Υδροχόε – ο Άγιος Βασίλης θέλει από σένα να κάνεις την αυτοκριτική σου κάθε φορά που απορρίπτεις μία κατάσταση, έναν άνθρωπο…αν η επανάσταση δεν περνάει από μέσα σου, δεν έχει καμία αξία, να θυμάσαι. Επίσης, πρόκειται για μία χρονιά όπου στο προσκήνιο βρίσκεται η καριέρα και η κοινωνική σου καταξίωση, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς σκέψεις και συναισθήματα.

Ιχθείς

Ψαράκι, στο ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς ο Άγιος Βασίλης θέλει από σένα να είσαι λίγο πιο συγκρατημένο στα οικονομικά σου, και να θυμάσαι και να υπερασπίζεσαι τις αξίες και τα πιστεύω σου σε κάθε νέα σχέση που μπαίνεις, είτε αυτή είναι ερωτική είτε φιλική ή επαγγελματική. Ο έρωτας είναι δύναμη της φύσης που φέτος θα σε οδηγήσει σε γαλήνια νερά ευτυχίας και αυτοεκπλήρωσης, και το σεξ ξαναμπαίνει στο παιχνίδι πολύ πολύ εντυπωσιακά! Καλή χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα