Θρίαμβος ΠΑΟΚ, αναβολή στέψης για Ολυμπιακό

21:40 9/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Το ντέρμπι είχε πολλή ένταση και πάθος ενώ δεν έλειψαν και οι κοκορομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος, έχασε καλή ευκαιρία με τον Αθανασιάδη αλλά στη συνέχεια βρέθηκε να κυνηγά.

Ο Ολυμπιακός μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ιμπαγάσα παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένος και κατάφερε να προηγηθεί στο 33′ με το εξαιρετικό σουτ του Σάμαρη ο οποίος αφιέρωσε το γκολ

του στον Μάικλ Ολαϊτάν.

Για καλή του τύχη ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε άμεσα αφού στο 35′ ο Μανωλάς έκανε λάθος διώξιμο και έδωσε την ευκαιρία στον Αθανασιάδη να πλασάρει εύστοχα τον Ρομπέρτο και να γράψει το 1-1.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμό ψάχνοντας το γκολ που θα χάριζε τη νίκη (για τον Ολυμπιακό θα ισοδυναμούσε με τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου) και το επίπεδο του θεάματος ανέβηκε. Στο 57′ ο διαιτητής Κάκος δεν απέβαλλε τον Ινσαουράλντε που χτύπησε με γροθιά τον Εντιγκά και το παιχνίδι συνεχίστηκε 11 εναντίον 11 και τον ΠΑΟΚ πιο παθιασμένο.

Στο 84′ εν τέλει ο Τζαβέλλας πέτυχε το γκολ της νίκης με το κακό του πόδι, το δεξί προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στην κατάμεστη Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα