ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Με ήττα ξεκίνησαν την προσπάθειά τους στο Ολυμπιακό τουρνουά του μπιτς βόλεϊ οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Εχασαν με 2-0 σετ (21-13, 21-19) από το ελβετικό δίδυμο των Σιμόνε Κουν/Ναντίν Ζούμκερ. 

Οι πρωταθλήτριές μας ήταν κακές στο πρώτο σετ και χωρίς υποδοχή (παραχώρησαν 6 άσους) δεν είχαν τύχη, αφού οι αντίπαλές τους απέκτησαν, σταδιακά, μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο σετ

οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βελτίωσαν πολύ την υποδοχή αλλά και το σερβίς τους, έβαλαν «δύσκολα» στις αντίπαλές τους αλλά δεν κατόρθωσαν να υπερασπιστούν ως το τέλος τη διαφορά των 4 πόντων, με την οποία προηγήθηκαν σε μεγάλο μέρος του σετ.

Τη Δευτέρα, στις 18:30, το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα, που το πρωί έκαναν την έκπληξη νικώντας τις πανίσχυρες Ζανγκ Ξι/Ξούε, ενώ την Τετάρτη (11:00) θα παίξουν με τις Κινέζες. Την πρόκριση στους «16» θα πάρουν τα πρώτα δύο ζευγάρια από κάθε όμιλο, καθώς και οι δύο καλύτεροι τρίτοι των έξι ομίλων. Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα καταταγούν τρίτες θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ, για να συμπληρωθούν οι θέσεις της 16άδας.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα