ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΠΕΟΥ – ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ»

Ένα χρόνο στη φυλακή συμπληρώνει σε λίγες μέρες ο γνωστός μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σήμερα βρίσκεται για μία ακόμα φορά υπόλογος ενώπιον της δικαιοσύνης για την υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο εφέτης- ειδικός ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος, έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς του «δικαστικού αγώνα» της διερεύνησης της υπόθεσης, καλώντας σε συμπληρωματική απολογία πρόσωπα, που τα ονόματά τους φιγουράρουν ήδη στον κατάλογο των κατηγορουμένων.

Ο Αχιλλέας Μπέος

άκουσε χθες τον δικαστικό λειτουργό να του απαγγέλλει μία ακόμα κακουργηματική κατηγορία για ηθική αυτουργία σε απάτη, αξιόποινη πράξη που συνδέεται με τους στημένους αγώνες και ο εν λόγω εμπλεκόμενος φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς εμφανίζεται -κατά τις αρχές- ως ένας εκ των διευθυντικών στελεχών της οργάνωσης.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε ολιγόωρη προθεσμία και ανανέωσε για σήμερα το ραντεβού του με τον ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις, αν και από την αρχή έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη με αλλοίωση αποτελεσμάτων και παράνομο στοίχημα.

Όπως είναι γνωστό ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει στο παρελθόν και αιτήσεις αποφυλάκισης, που έχουν όμως, πέσει στο κενό, ωστόσο ο ίδιος επιμένει στη γραμμή της πλήρους άρνησης.

Μετά την απολογία του Μπέου αντίστροφα αρχίζει να μετρά ο χρόνος που θα μεταχθεί από τον Κορυδαλλό στο Εφετείο για συμπληρωματική απολογία και ο Μάκης Ψωμιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα