ΤΑΜΠΑ: ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ

Ο ταλαντούχος κύριος Μπρίτζες είναι και υπερκομματικός. Θα τον δεις και στους Ρεπουμπλικάνους και στους Δημοκρατικούς να επικοινωνεί την τέχνη του.

Σε μια πόλη της Δυτικής Φλόριντα όπου έχει μόλις πληγεί από την τροπική καταιγίδα Ισαάκ (και στενάζει τώρα από το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τις αντιδιαδηλώσεις που δημιούργησε η διεξαγωγή εκεί του συνέδριου των Ρεπουμπλικάνων), πάντα υπάρχουν ευκαιρίες αναψυχής. Και δεν πρόκειται  για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του συνεδρίου από όπου παρέλασαν ροκάδες τύπου Λίναρντ Σκίναρντ και Κιντ Ροκ,

αλλά και για αυτόνομες  κινηματογραφικές εκδηλώσεις σαν αυτές που διοργανώθηκαν στα Channelside Cinemas. Η παρουσία ωστόσο στο Φεστιβάλ του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και ακτιβιστή κατά της παγκόσμιας πείνας Τζεφ Μπρίτζες, στο πλαίσια των Ρεπουμπλικανικών εκδηλώσεων, δημιούργησε σχόλια και ερωτηματικά. Ο ίδιος πάντως ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι το κινηματογραφικό φεστιβάλ δεν είναι κομματικοποιημένο και οι ίδιες ταινίες, εκτός από μία, θα παρουσιαστούν  τον επόμενο μήνα και στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, όπου επίσης θα δώσει το «παρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα