ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Παρά την πολύ καλή του προσπάθεια ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-0 από τη Νιούκαστλ στην Αγγλία και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Περιστεριώτες. 

Η αγγλική ομάδα υποτίμησε φανερά τον Ατρόμητο και να παρατάχθηκε για άλλη μία φορά με πολλούς αναπληρωματικούς. Ο Βούκιτς άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς για τους γηπεδούχους (στο 20′) αλλά η συνέχεια άνηκε στην ελληνική ομάδα η οποία χωρίς κανένα κόμπλεξ βγήκε μπροστά,έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σουμπίνιο και

ζήτησε δικαίως πέναλτι και αποβολή στο 45′ σε μαρκάρισμα του Κρουλ στον Βραζιλιάνο άσο.

Και στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες κοίταξαν τον αντίπαλο στα μάτια και άγγιξαν για δεύτερη φορά το γκολ στο 79′ όταν το κοντινό σουτ του Δημούτσου πέρασε μόλις άουτ.

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Σίμπσον, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Τέιλορ (11′ Βούσκιτς) , Μπριμάνα, Περτς (60′ Ταβερνιέρ), Ομπερτάν, Γκόσλινγκ, Μαρβό (90+2′ Αμαλφιτανό), Μπα.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (85′ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Μπρίτο (88′ Κούτσι), Σουμπίνιο (75′ Μπέλιτς), Καραμάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα